dissabte, 10 de gener del 2015

Àrea de lleure de les Canals o Fonts de Santa Rosalía, Capçanes, Priorat

Molt bona i encantadora zona de pícnic al municipi de Capçanes. S'hi arriba per una pista forestal des de les afores del poble.

Té dues zones diferenciades, una a cada costat de la riera.

Zona de la font: Consta de 5 taules de pedra, les Fonts de Santa Rosalía i accés a la riera de Capçanes. Queda a l'obaga, així que és idoni per la primavera i estiu. Sembla que en algún moment ha tingut barbacoes per un cobert que hi ha, però ara està buit.







La Font queda als peus de la riera i té varis sortidors.




Zona nova: consta de 3 taules de fusta a la solana tot i que té arbres, així que quan tornin a tenir fulles faran una bona ombra; però ara a l'hivern es va agraïr el sol. Està al costat de l'aparcament i és accessible en cadira de rodes (l'altre zona no).






L'entorn de la riera és molt maco i s'hi poden fer passejades.










Té una bona zona d'aparcament.
Situació:
 Accés: Si veniu de Guiamets, un cop hagueu passat per sota l'aqüeducte trobareu una desviació a la dreta amb un petit cartell a Les Canals, l'heu de pendre.
 Si veniu de Capçanes direcció Guiamets  trobareu dues desviacions a l'esquerra, és la segona, des d'aquí es veurà millor el cartell cap a Les Canals.
 Un cop al camí heu de seguir endavant fins que trobareu una desviació on heu de seguir pel camí de la dreta i en pocs metres arribareu a la zona de pícnic.


Què visitar:

Capçanes:


Priorat:

2 comentaris:

  1. Precios el lloc molt ben escollit un bon reportage Anna i com sempre molt ben ilustrat una abraçada !!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Cinto, moltes gràcies.
      T'has confós de nom, sóc la Marta...
      Una abraçada!

      Elimina