dimecres, 2 de juliol del 2014

Zona de pícnic del Parc de Lourdes, Arenys de Munt, Maresme

Zona de pícnic gegant al municipi d'Arenys de Munt. Recomanació d'una amiga, la Mireia Macià. S'hi arriba per la carretera de Lourdes que és una pista forestal que surt del poble, a l'encreuament de la Ctra. de Cornellà a Fogars de Tordera amb la Rambla de Francesc Macià. A l'encreuament està indicat el Parc de Lourdes. S'ha de seguir la pista un bon tros enllà.

JUNY 2020: Ens han escrit 2 usuaris que hi ha estat ara en el desconfinament i ho han trobat molt deixat i poc cuidat, a més de tenir un problema d'orugues. Potser es possaran al día, tot just comença el desconfinament. També han comentat que el preu ara són 20€ la taula.


La zona és molt gran i està ubicada en un indret molt agradable. Consta d'unes 150 taules, si heu llegit bé, no se m'ha escapat cap 0. És de pagament, són 15€ el dret d'us de la taula, es paga al bar. El teléfon del restaurant és 937938077.

Està dividida en 3 zones:

Zona 1: està al costat de l'aparcament i disposa d'unes 70 taules (estan numerades), té 2 blocs de 6 barbacoes cadascún






Zona 2: està davant del bar i del Santuari, és més petita, té unes 16 taules i 1 bloc de 6 barbacoes.




Zona 3: Té unes 65 taules i almenys 1 bloc de 6 barbacoes; no vam arribar fins al final, així que no puc assegurar si n'hi ha més.


En el mateix parc hi ha el Santuari de la Mare de Deu de Lourdes que és bonic i original.




Nosaltres hi vam ser la tarda de la revetlla de Sant Joan, era laborable i el bar estava tancat.  Us passem les normes que vam trobar penjades als arbres.




Hi ha banys i font.




L'aparcament és gran, però si les taules s'omlen no crec que dongui a l'abast.



Situació:



Accés: us posso fotos del Google Earth venint de la Rambla Francesc Macià.



Què visitar?

Arenys de Munt:

Maresme:


15 comentaris:

  1. Hola Marta, m'agrada molt el teu blog. Et voldria fer una pregunta. Sabries dir-me algún lloc on hi hagin barbacoes i espai cubert prq els nens puguin jugar si plou? Moltes gràcies

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola, la veritat és que demanes molt... De les que tinc al bloc se m'acudeixen 3 però no tenen molt espai sota cobert per jugar:

      http://somdepicnic.blogspot.com.es/2014/05/zona-picnic-de-la-font-gran-cercs.html

      http://somdepicnic.blogspot.com.es/2013/12/zona-de-picnic-del-santura-de-la-bovera.html

      http://somdepicnic.blogspot.com.es/2014/09/area-desplai-del-panta-de-sau-vilanova.html

      A Avinyonet del Penedès hi han unes caves que tenen barbacoes de pagament, que les taules estan sota cobert, bastant apretades i sense gaire lloc per jugar. No recordo com es diuen, però tenien web. A mi no m'agrada, però és qüestió de gustos.

      Espero haver-te ajudat.

      Salutacions

      Elimina
  2. Hola.Sabéis si en el merendero de Arenys.En la zona barbacoa,hay parrillas?.O hay que llevarlas?.Soy Paqui.Gracias.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Paqui,
      Siento decir que no lo recuerdo, estuvimos hace 3 años. Por las fotos parece que entonces no había, pero para estar segura deberías llamarles directamente a ellos, son un negocio, si buscas el restaurante Santuari de Lourdes en Internet supongo que saldrá el teléfono. Siento no poder ayudarte más, pero como te he dicho estuvimos hace 3 años y puede haber cambiado. En cualquier caso yo las llevaría siempre que fuera a una barbacoa, así vas seguro; nosotros lo hacemos así. Un saludo,

      Elimina
  3. hola, gràcies per la informacio, pel que veig s'ha d'anar aviat per trobar lloc.
    Voldria fer una consulta junt amb ell lloguer de la taula els 15€ (entra el carbó, parilla, algun estri...)gràcies

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Francina,
      Hi ha moltíssimes taules, no crec que tingueu problema i menys en aquesta época de l'any, barbacoes no n'hi ha tantes. No sé dir-te l'ho del carbó, etc; no veig que s'especifiqui en els cartells que hi havia quan hi vam ser (ja fa més de 3 anys). Et diría de trucar-hi,he buscat el teléfon del restaurant que és qui ho gestiona: 937938077. Sento no poder ajudar-te més.
      Gràcies a tu.

      Elimina
  4. Está muy mal muy dejado yo estuve ayer y me tuve que ir la mesa rotas y gusanos por todos los lados debajo de las mesas en el suelo se caían de los árboles higiene ninguna ceniza las parrillas de hace tres o cuatro meses o más

    ResponElimina
    Respostes
    1. Es un espacio privado, si no lo cuidan se quedaran sin negocio. Es una lástima.

      Elimina
  5. Coincido con el comentario anterior, nosotros también estuvimos el sábado y nos fuimos decepcionados. Mantenimiento cero pero eso si, han subido el precio a 20€, han estado 3 meses cerrados por el Covid, y no se han preocupado de hacer un mínimo de mantenimiento, las mesas rotas, las barbacoas llenas de cenizas y restos desde ni se sabe cuando, y todo lleno de orugas. No creo que volvamos.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Como le he comentado al anterior usuario, es una lástima que no lo mantengan cuidado. Es un negocio particular, si no se cuida dejará de ir la gente.

      Elimina
  6. Hola. Sabeu si aquest any està millor? Gràcies.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola. sento no haver contestat abans, però he estat una mica desconectada del bloc.
      No hem tingut noticies de ningú més que hi hagi anat recentment, així que lamento no poder informar-te de si està millor.

      Elimina
    2. Es particular y cuesta 30€ sentarte en una mesa de picnic aunque no utilices la barbacoa. Considero que és una información importante para hacer mención al principio del blog, pues hay muchos otros lugares de picnic que son gratuitos y de saberlo hubiéramos ido a otro lugar sin pagar los 30€

      Elimina
    3. Cuesta 30€ sentarte a una mesa de picnic aún sin utilizar la barbacoa. Opino que es una información relevante para elegir o no este lugar pues hay otros sitios gratuitos.

      Elimina
  7. Hoy hemos ido al Parque de Lourdes en Arenys de Munt , que es un merendero en el bosque, tiene mesas con bancos en estado muy precario y nos han cobrado solo por la mesa 30 €, me parece un abuso
    tremendo, pues están descuidadas y medio rotas y la fuente de agua la tienen cerrada porque dicen que el agua es muy cara. Yo creo que la cara la tienen ellos pues cobrando 30€ por mesa ya podrían dar agua a la fuente para beber los niños y los adultos. Me ha parecido un abuso y por eso lo reseñó aquí

    ResponElimina