dimecres, 2 de juliol de 2014

Zona de pícnic del Parc de Lourdes, Arenys de Munt, Maresme

Zona de pícnic gegant al municipi d'Arenys de Munt. Recomanació d'una amiga, la Mireia Macià. S'hi arriba per la carretera de Lourdes que és una pista forestal que surt del poble, a l'encreuament de la Ctra. de Cornellà a Fogars de Tordera amb la Rambla de Francesc Macià. A l'encreuament està indicat el Parc de Lourdes. S'ha de seguir la pista un bon tros enllà.


La zona és molt gran i està ubicada en un indret molt agradable. Consta d'unes 150 taules, si heu llegit bé, no se m'ha escapat cap 0. És de pagament, són 15€ el dret d'us de la taula, es paga al bar. El teléfon del restaurant és 937938077.

Està dividida en 3 zones:

Zona 1: està al costat de l'aparcament i disposa d'unes 70 taules (estan numerades), té 2 blocs de 6 barbacoes cadascún


Zona 2: està davant del bar i del Santuari, és més petita, té unes 16 taules i 1 bloc de 6 barbacoes.
Zona 3: Té unes 65 taules i almenys 1 bloc de 6 barbacoes; no vam arribar fins al final, així que no puc assegurar si n'hi ha més.


En el mateix parc hi ha el Santuari de la Mare de Deu de Lourdes que és bonic i original.
Nosaltres hi vam ser la tarda de la revetlla de Sant Joan, era laborable i el bar estava tancat.  Us passem les normes que vam trobar penjades als arbres.
Hi ha banys i font.
L'aparcament és gran, però si les taules s'omlen no crec que dongui a l'abast.Situació:Accés: us posso fotos del Google Earth venint de la Rambla Francesc Macià.Què visitar?

Arenys de Munt:

Maresme:


6 comentaris:

 1. Hola Marta, m'agrada molt el teu blog. Et voldria fer una pregunta. Sabries dir-me algún lloc on hi hagin barbacoes i espai cubert prq els nens puguin jugar si plou? Moltes gràcies

  ResponElimina
  Respostes
  1. Hola, la veritat és que demanes molt... De les que tinc al bloc se m'acudeixen 3 però no tenen molt espai sota cobert per jugar:

   http://somdepicnic.blogspot.com.es/2014/05/zona-picnic-de-la-font-gran-cercs.html

   http://somdepicnic.blogspot.com.es/2013/12/zona-de-picnic-del-santura-de-la-bovera.html

   http://somdepicnic.blogspot.com.es/2014/09/area-desplai-del-panta-de-sau-vilanova.html

   A Avinyonet del Penedès hi han unes caves que tenen barbacoes de pagament, que les taules estan sota cobert, bastant apretades i sense gaire lloc per jugar. No recordo com es diuen, però tenien web. A mi no m'agrada, però és qüestió de gustos.

   Espero haver-te ajudat.

   Salutacions

   Elimina
 2. Hola.Sabéis si en el merendero de Arenys.En la zona barbacoa,hay parrillas?.O hay que llevarlas?.Soy Paqui.Gracias.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Hola Paqui,
   Siento decir que no lo recuerdo, estuvimos hace 3 años. Por las fotos parece que entonces no había, pero para estar segura deberías llamarles directamente a ellos, son un negocio, si buscas el restaurante Santuari de Lourdes en Internet supongo que saldrá el teléfono. Siento no poder ayudarte más, pero como te he dicho estuvimos hace 3 años y puede haber cambiado. En cualquier caso yo las llevaría siempre que fuera a una barbacoa, así vas seguro; nosotros lo hacemos así. Un saludo,

   Elimina
 3. hola, gràcies per la informacio, pel que veig s'ha d'anar aviat per trobar lloc.
  Voldria fer una consulta junt amb ell lloguer de la taula els 15€ (entra el carbó, parilla, algun estri...)gràcies

  ResponElimina
  Respostes
  1. Hola Francina,
   Hi ha moltíssimes taules, no crec que tingueu problema i menys en aquesta época de l'any, barbacoes no n'hi ha tantes. No sé dir-te l'ho del carbó, etc; no veig que s'especifiqui en els cartells que hi havia quan hi vam ser (ja fa més de 3 anys). Et diría de trucar-hi,he buscat el teléfon del restaurant que és qui ho gestiona: 937938077. Sento no poder ajudar-te més.
   Gràcies a tu.

   Elimina