dissabte, 26 de juliol de 2014

Àrea recreativa La Serra, Saldes, Berguedà

Molt bona zona de pícnic a l'Espai d'Interés Natural del Massís del Pedraforca, pertany al municipi de Saldes. S'hi arriba seguint les indicacions del mirador de Gresolet i al refugi de Lluís Estassen.


Disposa d'unes 8 o 10 taules i  8 barbacoes disperses per una zona de bosc a banda i banda de la carretera.Té banys, piques, font i molt lloc per jugar per la muntanya.L'entorn és molt bonic i es poden fer excursions; nosaltres hi vam ser al final d'un dia pel berguedà i ja no vam passar d'aquí, però més endavant hi ha el mirador de Gresolet.
S'ha d'aparcar al costat de la carretera perquè no hi ha zona d'aparcament.

Situació: sincerament no estic al 100% segura de que hagi possat la "xinxeta" al lloc exacte  perquè les imatges del Google Earth són del 2009 i crec que encara no hi havia la zona de pícnic perquè no se'n troba ni raster. Però és en aquesta carretera abans d'arribar al mirador de Gresolet.


Accés: Anant de Saldes a Gósol per la B-400 trobarem a la dreta un indicador al refugi de Lluís Estassen i nomès n'heu de seguir les indicacions, us trobareu la zona de pícnic perquè com ja he comentat està a costat i costat de la carretera.


Al bloc hi ha 2 zones més de pícnic del municipi de Saldes:Què visitar?

Saldes:
Gósol:
Berguedà:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada