dimarts, 8 de juliol del 2014

Zona de pícnic Font de les Bagasses, Congost de Terradets, La Noguera i Pallars Jussà

Bona àrea de descans al Congost de Terradets i a cavall de la comarca del Pallars Jussà i La Noguera. Crec que tècnicament està a La Noguera perquè fins més endavant no apareix el cartell del canvi de comarca; però com que a la zona de pícnic hi ha cartells on possa que és de les dues comarques, la consideraré de les dues comarques. Està a l'esquerre de la carretera C-13 anant cap a Tremp.
Consta de 3 taules, varis bancs i la font que li dóna nom.




És força gran i té aparcament per molts cotxes. El gran hándicap (si hi aneu a l'estiu) és que no té ni una taula a l'ombra; el dia que hi vam ser estavem a 32º i no s'aguantava... Vam acabar buscant l'ombra al costat de la font. A l'hivern es deu agraïr molt que estigui a la solana.
Per si hi heu d'anar a l'estiu us recomano que seguiu la mateixa carretera cap a Tremp i aviat trobareu una altra zona de pícnic no anunciada que té 2 taules a l'ombra, és petitona i no té l'espectacular vista del congost. No vam parar, així que  no en tinc fotos.




Està al costat del riu, tot i que no hi té accés i no es veu gaire, però es sent.


Segur que hi ha moltes excursions per fer per la zona, encara que no us en pugui recomenar cap.





Situació:


Accés: Com us he comentat està a la C-13, si vens de Camarasa cap a Tremp hi hauràs d'accedir per un accés habilitat a la dreta de la carretera per poder creuar-la.
Si veniu de Tremp la veureu perfectament.


Què visitar?

Baronia de Oïsme (La Noguera): és molt petit però té unes vistes espectaculars sobre el pantà de Camarasa



La Noguera:


Pallars Jussà:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada