dissabte, 28 de desembre del 2019

RECOMANACIÓ: HOTEL LO PALLER, VALÈNCIA D'ÀNEU, PALLARS SOBIRÀ

Fa 2 setmanes vam poder gaudir d'un cap de setmana al Pallars Sobirà i vam dormir en aquest fantàstic hotel de gestió familiar al centre del petit poble de València d'Àneu, està ubicat al carrer Major nº 1. Les fotos no tenen molta llum perquè són fetes a primera hora del matí i poc abans de fer-se fosc...
Es tracte d'un hotel remodelat fa 2 anys, molt ben cuidat, d'estil rústic actual, sense grans pretensions però molt bonic. És un 2 estrelles que està millor que molts 3 estrelles. L'únic handicap pot ser que no té ascensor, pel què no és accessible per tothom. Nosaltres vam venir amb una caixa d'experiència de Smartbox: M'agrada Catalunya:
La caixa  crec que costava 59'90€, però crec queara ja no la fan (és que quasi ens cadudca... jejeje) si voleu saber les tarifes de l'hotel us passo l'enllaç:


L'habitació estava decorada amb bon gust, era bonica estèticament i còmode, a més de molt neta. Teniem vistes a la muntanya i a l'inici de la carretera de la Bonaigua (queda a uns 500 metres), però no hi havia gaires cotxes.




El bany està molt bé, sobretot la dutxa que és d'aquestes grans i modernes.


El pack incloïa l'esmorzar que és tipus bufet, hi havia una taula amb pa (tomàquet i oli) i embotits, així com truita. L'altre taula era de dolç, hi havia varis pans de pèssic i pastíssos casolans, pastes, mermelades, etc. Per veure sucs, cafes, tés... El menjador no és molt gran, però té unes grans finestres amb vistes a la muntanya.



Nosaltres també hi vam sopar, per als clients crec que eren 16€; hi vam menjar la mar de bé la veritat.




A l'hotel també hi trobareu: una sala d'estar amb TV i xemeneia (i vistes) on hi ha jocs.


Un bar a la recepció:
Guardaskies:
Un aparcament i zona verda, actualment cobert tot de neu.

El poble de València d'Àneu és petit i bonic, majoritariàment són edificacions noves però fetes amb gust adaptades a l'estètica del poble.


Si voleu veure crítiques de l'hotel al Tripadvisor aquí teniu l'enllaç:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada