dimarts, 27 d’agost de 2019

Àrea de pícnic Font Negra, Vilallonga de Ter, Ripollès

Seguint la recomanació d'en Carles Teixidó i l'Antonio, seguidors del bloc, hem estat en aquesta bonica i tranquila àrea de pícnic a les afores de Vilallonga de Ter. Les fotos són d'aquest matí.

Consta de 4 taules de fusta ubicades en un espai la mar de bucòlic i agradable, molt maco.  La llàstima és que hi ha una de les taules trencades i un banc també trencat, a més una de les papereres tenia molta brossa fora desperdigada, una pena, la resta de l'espai estava net. No entenc que la gent sigui tan incívica, al final els ajuntaments tancaran les àrees de pícnic per aquest tipus de problemes i pagarem tots per culpa d'alguns...
El banc trencatLa taula trencada
La font que dóna nom a l'espai queda, junt amb una de les taules i un banc, per sobre de la resta de l'espai. Quan hi hem arribat hi havia una familia omplint un munt de garrafes dels 2 brocs de la font, no n'he pogut fer gaires fotos perquè estàven ells possats davant.


La bruticia que us he comentat

De la font baixa un petit rec d'aigua que va cap al Ter


Els 2 brocs de la fontHi arriben, o en surten, varis camins.

S'hi pot arribar en cotxet, en cadira de rodes diría que també, però no n'estic segura.


Situació:

Coordenades de GPS:   42°19'37.36"N    2°18'52.41"E

Accés: S'hi pot arribar en cotxe (a 5km/h), hi ha un espai habilitat per deixar-lo. Nosaltres hi hem anat caminant des del pont de l'Abella, si no aneu carregats val la pena fer el trajecte, és senzillament preciós. Si aneu amb mainada els agradarà, veureu ovelles i cavalls.

A sota teniu un planell amb les 2 opcions per arribar-hi, en color vermell el camí recomanat per fer a peu (i que es pot fer també en cotxe); en blau una altre opció per deixar el cotxe i fer el camí a peu, ideal si aneu molt carregats .

Camí vermell, el bonic: just al deixar el cotxe heu de seguir la pista que va en direcció oposada  al poble per creuar el riu Ter.Un cop creuat a la dreta hi ha una granja d'ovelles, o almenys hi ha ovelles, i al costat oposat surt un camí cap a La Roca i L'Abella, el preneu.

He d'agafar el camí de l'esquerra

Seguiu recte endavant.


 En breu arribareu a la Font Blanca

 Davant la Font Blanca es veu una hípica
 Seguiu endavant i aviat trobareu l'àrea de pícnic.


Camí Blau: us podreu acostar amb cotxe fins a tocar del riu Ter, llavors nomès haureu de creuar el riu i seguir uns metres endavant i ja estareu a l'àrea de pícnic. Des d'aquest camí veureu cavalls de l'hípica pasturant i descansant.

Què visitar?

Vilallonga de Ter:


Ripollès:
Tregurà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada