dissabte, 13 d’octubre del 2018

Àrea de pícnic Font d'en Jordana, Ripoll, Ripollès

Molt bona àrea de pícnic a les afores de Ripoll. S'hi arriba per un camí que surt del Raval de Barcelona. Les fotos són d'ahir a mitja tarda.
Consta de 5 taules de fusta (2 dobles) ubicades en 2 espais a diferent nivell:

A) Hi ha una taula doble ben ombrejada en una explanada on també hi ha la font que dóna nom a l'espai.










B) Queda per sobre de l'espai A, s'hi accedeix des d'una pendent que hi ha entre la taula de fusta i la font. Hi han 4 taules sota una espesa arbreda. A l'estiu s'hi ha d'estar molt bé, però aviat serà molt fred.












Apartat de l'espai A, just a la corba abans d'arribar-hi hi ha un bloc amb 4 barbacoes.


Per sobre de l'espai B hi ha un camp de futbol.



Al costat de la taula de l'espai A hi ha un cartell que anuncia un mirador a nomès 800 metres, a nosaltres estavem cansats de tot el dia i ens vam deixar portar per la mandra, però si us animeu segur que està bé. També trobareu un cartell de la ruta de les fonts on està anunciada la Font del Tòtil que també té àrea de pícnic, ho hem deixat per una altra ocasió.


Situació:

Coordenades GPS:  42°11'57.75"N    2°10'53.49"E

Accés: He d'anar al parquing del Pla d'Ordina que està al costat del riu Ter al Nord-Oest de la població, a la ribera esquerra del Ter. Nomès entrant a l'aparcament veureu a l'esquerra un pas per sota de la via del tren, el passeu i seguiu endavant per aquesta estreta carretera que és el Raval de Barcelona. Passareu també per sota la carretera C-17; seguiu endavant uns 300 o 400 metres on trobareu a l'esquerra una desviació en n angle de quasi 180º, hi ha un petit cartell anunciant la font. Ja nomès us queden uns 100metres fins la font.


Què visitar?

Ripoll:


Ripollès:

Sant Jaume de Queralbs

6 comentaris:

  1. Molt bon reportatge Marta, aquest llogaret no el coneixia, me l'apunto per quan vagi pels vols de Ripoll, moltes gràcies. Una abraçada i endavant.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Josep,
      Moltes gràcies! És molt ombrívol, ideal per l'estiu!
      Una abraçada,

      Elimina
  2. De camí a Castellar de n'Hug hem parat a Ripoll i hem dinat en aquesta àrea de pícnic. Meravellosa i molt a prop de la ciutat. L'esplenada de gespa (camp de futbol) és perfecta

    ResponElimina
    Respostes
    1. M'alegro que us hagi agradat,la veritat és que estava molt bé. Gràcies pel missatge.

      Elimina
  3. Gràcies,una informació molt útil. Mirarem d'aprofitar-la

    ResponElimina