dimarts, 27 de febrer del 2018

Àrea de pícnic Parc del carrer Josep Cañas, Llorenç del Penedès, Baix Penedès

Àrea de pícnic urbana a l'oest de Llorenç del Penedès, el nom obviament me l'he inventat; quan sàpiga el nom l'actualitzaré. Les fotos són d'un plujós diumenge d'aquest febrer.
Consta de 2 taules a la solana, així que de juny a octubre no s'hi deu estar gaire bé, però ara a l'hivern s'agraeix el solet. És un espai totalment obert des d'on veieu tot el parc. És idoni si esteu per la zona amb nens i voleu fer una parada per menjar, estirar les cames o perquè els petits es desbravin.





El parc és força complet, hi trobareu a més dels jocs infantils, un camp de fútbol, una pista de bàsquet i bancs. El parc està delimitat per un "mur" d'arbustos que l'aïlla més del carrer.














 Situació:

Accés: Nosaltres hi vam arribar venint de la veina Sant Jaume dels Domenys. Així que vam arribar pel nord de la població.
Si feu com nosaltres us trobareu una rotonda just abans de la població que heu de passar de llarg sentit sud fins al final del poble que trobareu una 2ª rotonda.
 En aquesta segona rotonda heu d'agafar la desviació cap a la zona esportiva (i la Bisbal del Penedès)

 Just després de la següent rotonda hi ha la zona esportiva.
 Davant del camp de futbol trobareu com un passeig, però en realitat són 2 carrers. Agafeu el primer que és el carrer de Carles Benach.
 En el 2on trencall a l'esquerra gireu i ja sereu al carrer Josep Cañas.

 El parc està a la següent illa de cases, a l'esquerra. Haureu de buscar aparcament pels carrers del voltant.


Què visitar?

Llorenç del Penedès: no vam poder visitar el poble, en una altre ocasió el visitarem.


Baix Penedès:

Aqüeducte romà dels Arquets, Sant Jaume dels Domenys

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada