dimecres, 24 de gener del 2018

Àrea de pícnic del Parc del riu Sió, La Sentiu de Sió, Noguera

Bonica àrea de pícnic en un parc nou i força complert al límit nord de la població. El nom me l'he inventat perquè no hi havia cap cartell, quan sàpiga com es diu el canviaré. Les fotos són del juny.
Té 4 taules de fusta sota una coberta també de fusta, ideal pels dies de pluja i els de molt sol.Queda al centre del parc, hi ha molt espai per jugar.






El parc és força llarg però a la vegada estret, queda entre el riu Sió i el carrer 17. La veritat és que és maco, està ben cuidat i net. Hi trobareu parc infantil, un circuit de salud i una bassa amb un pontet, però encara l'estàven construint o restaurant.




La bassa en construcció / restauració















Com diu el nom que li he possat, el riu Sió passa per un lateral del parc, però no s'hi accedeix, el podreu veure això si, però tampoc gaire.

Situació:

Accés:  Si veniu per la LV-3025 des de Montgai o Agramunt trobareu una primera desviació cap al poble de La Sentiu de Sió; però la passeu de llarg.

 Seguiu endavant i aviat veureu el parc a la vostre esquerra, així és com vam descobrir aquesta àrea de pícnic.
 En pocs metres trobareu una nova indicació cap a la població, en aquesta si que heu de sortir.


 Al deixar la carretera estareu creuant el riu Sió.
 El primer carrer a l'esquerra és el del parc, a la foto del Google Earth encara no hi havia el parc, però a sota n'he possat una de meva.


Què visitar?

La Sentiu de Sió: Nosaltres no vam poder visitar-ho, en una altra ocasió ho farem.

La Noguera:



2 comentaris:

  1. Bon reportatge Marta, sembla un bon lloc, es bonic i a més te una part coberta com el que hi ha a Les Planes d'Hostoles, axó va bé tant per si plou com si fa massa sol. Una forta abraçada i segueix passejant-nos per Catalunya.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Josep. Si, les taules cobertes són pràctiques I l'espai és bonic i agradable. Una abraçada

      Elimina