dimecres, 13 de desembre del 2017

Àrea de pícnic del Parc de la Guineueta, Barcelona, Barcelonès

Seguint la recomanació d'una de les meves filles vam estar en aquest concurregut parc de Barcelona. Les fotos són del setembre i són força dolentes perquè al haver tanta gent no és fàcil fer fotografies, són de lluny i fetes ràpid per no incomodar a ningú. El parc està ubicat entre el carrer de l'Artesania i el carrer del Castor, hi ha varis accessos als 2 carrers.
Consta de 10 taules de fusta en un espai rodejat d'arbustos i amb ombres que dona més intimitat, ja que no estàs tan a la vista de qui passeja pel parc. Quan hi vam ser un matí de diumenge, l'àrea estava quasi tota ocupada per senyors de la 3ª edad (curiosament eren tot homes) jugant a cartes, al domino o petant la xerrada. La veritat és que ho vaig trobar genial que trobin un espai a l'aire lliure per passar al matí i juntar-se; segurament van tots a dinar a casa, així que a l'hora de dinar no crec que tingueu problema per trobar taules. A l'espai també hi ha bancs i una font.











El parc és força llarg, pel què he llegit a la web de Turisme de Barcelona el parc està a la forntera entre el barri de la Guineueta i el de Verdum. A més de l'àrea de pícnic hi podreu trobar varies àrees de jocs infntils, taules de ping-pong, molt espai per passejar amb bancs i inclus un petit estany.






















Segons el planell hi ha un quiosc-bar amb banys, però quan hi vam semblava que estaven en obres, però la Jessica Díaz, seguidora del bloc, ens ha informat que fa anysque està tancat.

Situació:


Accés: Recordeu que a les grans ciutats no descric l'accés, és millor buscar-ho pel nom del carrer al navegador. Com us he dit està entre els carrrers de l'Artesania i del Castor. Als voltants del parc hi arriben molts autobusos com: 11, 32, 47, 51, 60, 73,76, 80, 81, 82 i el 127 (potser m'en deixo algún més). La parada Via Júlia de la línea 4 us deixa a una certa distància, potser a 1 km aproximadament.

Què visitar?

Barcelona:


Barcelonès:



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada