diumenge, 6 de novembre del 2016

Àrea d'esplai del Bosquet de les Escoles, Santa Coloma de Gramanet,Barcelonès

Seguint la recomanació d'en Domènech Garrofé, seguidor del bloc, hem estat en aquest petita joia a les portes del ParcNatural de la Serralada de Marina. S'hi arriba caminant des d'una de les entrades del Parc Natural.
Consta de 3 taules de fusta en una petita explanada on també hi ha algún banc per gaudir de les espectaculars vistes sobre el Barcelonès.












Des d'on estan les taules hi ha unes magnífiques vistes, però si aneu al mirador, que queda a 10 metres darrera unes roques, les vistes són impactants. Al costat del cartell de l'àrea d'esplai hi ha un caminet que us hi porta. Les fotos són fetes a les 12 del migdia, si les feu a la tarda no tindreu el sol de cara i sortiran millor, sense ser a contrallum.










Podeu fer una excursió pel parc o podeu anar al Poblat Ibèric del Puig Castellar, que queda al turó de darrera l'àrea de les taules.  El camí de la foto de sota entra cap al parc, però desconec si porta al poblat ibèric, al costat de l'aparcament si que hi ha una indicació per pujar al poblat a peu.

El cotxe l'haureu de deixar en una mena de placeta que hi ha al final del carrer Garcilaso de la Vega amb Ramon Berenguer IV. Entreu al parc i seguiu el camí principal en 5 o 10 minuts hi arribareu, fa força pendent però el camí és curt. El terra és bastant irregular, que junt amb la pendent ho fan molt complicat per cotxets o cadira de rodes (en aquest últim cas ho veig inviable).





Ja pel camí gaudireu de bones vistes




Situació:


Accés: Com us dic quan estan en grans poblacions, és molt difícil explicar com arribar.  Com he dit al prinicpi està on s'ajunten el carrer Garcilaso de la Vega i l'Avinguda Ramon Berenguer IV, on es forma una petita plaça davant de l'entrada al Parc Natural. Us recomano que posseu al navegador el carrer Garcilaso de la Vega i us deixeu guiar.

Què visitar?

Parc Natural Serralada de Marina:



Santa Coloma de Gramanet:


Barcelonès:

4 comentaris:

  1. Bon reportatge Marta, podríem dir dins i fora de Barcelona. Una abraçada i salut.

    ResponElimina
  2. Aquesta zona de pícnic no la coneixia.
    I mira que sóc de Santa Coloma (tot i viure a Badalona).
    Moltes gràcies Marta per descobrir-nos noves zones x fer pícnic.

    ResponElimina
    Respostes
    1. És normal, quan vius a una gran ciutat és complicat coneixer-la a fons. Jo també tinc moltíssims llocs per descobrir de Barcelona.
      Gràcies a tu per seguir-nos

      Elimina