diumenge, 16 d’octubre del 2016

Àrea de pícnic Fonts de LLadurs, Lladurs, Solsonès

Inspirats en el bloc Petit Explorador hem estat en aquesta tranquila àrea de pícnic que queda una mica amagada tot i la proximitat amb la carretera. Està a la carretera que va de Solsona al Coll de Jou.
Consta de 5 taules de fusta una mica velles, però molt ombrejades. N'hi ha 1 a l'explanada per on s'arriba i 4 en un espai elevat.













Al costat de les taules hi ha una caseta que és del servei municipal d'aigues de Solsona.
Com he comentat hi ha una explanada a l'accés al'àrea de pícnic, és gran i on els petit podrán jugar. Al principi del'explanada,a tocar de la carretera hi ha la font que dóna nom a l'indret.









Situació:


Accés: Com he comentat està a la carretera LV-4241, poc abans de la marca del km 9 venint de Solsona. A dintre Solsona  heu de seguir les indicacions cap a les pistes de Port del Compte.
Trobareu una desviació que a l'esquerra possa Port del Campte (pel Coll de Jou) i LLanurs i a la dreta possa Porta del Compte. Heu de pendre l'esquerra cap a Llanurs i Port del Compte pel Coll de Jou.
Heu de seguir aquesta carretera endavant quasi 9km.
 Passareu de llarg la desviació cap a Lladurs, vosaltres seguiu endanvant, en aquesta ocasió seguint la indicació cap a Sant Llorenç de Morunys.
 Després de Llanurs estigueu atents, perquè la font queda a l'esquerra i si no esteu atents és fàcil passar-la de llarg. Està poc abans de la marca dels 9 kms. Davant té la desviació per anar caminant al castell de Llanars.

Petit espai per deixar el cotxe

A l'esquerra  la font i l''explanada a la dreta la desviació cap al castell
Què visitar?

Lladurs:


Solsona:

Solsonès:
Ermita de Sant Serni

2 comentaris: