dijous, 13 d’octubre del 2016

Àrea de pícnic del Parc Municipal del Serrat, Monistrol de Calders, Moianès

Inspirats en el mapa Cultura de pícnic vam estar en aquesta tranquila àrea de pícnic urbana en un agradable parc que ocupa un turó a l'extrem nord-oest de la població. L'entrada principal està al carrer del Call, però hi ha una altra porta al carrer del Serrat.
Consta de 6 taules de fusta repartides en 2 espais a dalt de tot del turó. Un espai amb 3 taules amb molta ombra i l'altre amb 3 taules més a la solana.

Espai ombrejat:









Espai més a la solana:







El parc és tranquil i prou bonic, si entreu pel Carrer del Call trobareu un passeig que volta el turó fins a les taules ombrejades; hi ha indicacions per fer un circuit d'escalfament de muscles.



Venint de les taules ombrejades i més enllà de les altres trobareu  un mirador amb unes bones vistes de la població i rodàlies.




Des d'aquí trobareu unes escales que baixen cap a una pista de skate on hi ha vistes cap al nord-oest del poble.








També hi trobareu un racó en homenatge al futbolista Kubala, que va passar un temps a Monistrol de Calders recuperant-se d'una malaltia respiratoria.
També hi ha un homenatge als picapedrers que han treballat al poble.

En aquesta part hi ha l'entrada al parc del carrer del Serrat.

Situació:

Accés: Si veniu per B-124 des de Calders, quan arribeu  al poble, abans de veure cases veureu una desviació a l'esquerra amb el cartell d'entrada al poble, també s'hi pot arribar seguir la carretera uns metres més endavant; però per anar a aquest parc el millor i més curt és per aquesta desviació.

 Pugeu uns metres i trobareu una desviació a la dreta que heu de pendre.

De seguida veureu el parc a la dreta; deixeu el cotxe on pugueu i ja hi sereu.
El què es veu a la dreta ja és el parc

Entrada principal del carre del Call
Al bloc hi ha una altra àrea de pícnic de Monistrol de Calders:


Què visitar?

Monistrol de Calders:
A la web vaig veure a posteriori  que hi ha un paratge molt maco que anomenen Gorgs Blaus, no vam poder anar-hi per un tema d'horari, però esperem tenir l'oportunitat en una altra ocasió.



Moianès:



2 comentaris:

  1. Bon reportatge Marta, sembla un lloc força acollidor, tot i estan al mig del poble per les fotos que has fet no ho sembla pas. Una abraçada i endavant.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Josep. Al ser un turonet queda aïllat de la zona edificada i te n'oblides, estàs en plena natura.
      Una abraçada,

      Elimina