dimarts, 7 de juny del 2016

Àrea de pícnic de l'Ermita de Sant Antoni Abad, Altafulla, Tarragonès

Bona àrea de pícnic a l'extrem nord de la població, queda al darrera de l'ermita que està al final del camí de l'ermita, dalt d'un petit turó.
Consta de 8 taules de pedra grans, per 10 o 12 persones. Les taules estan sota una pineda, així que estan ben ombrejades; estan força a prop les unes de les altres. Pel voltant hi ha molt espai per jugar.
Més avall us explico com funciona la reserva i pagament de fiança per fer-ne us, junt amb l'explicació de les barbacoes.












Hi ha 8 barbacoes que estan en  2 recintes tancats, igual que els banys. 
Per fer-ne us s'ha de contactar amb l'Ajuntament d'Altafulla (977650008), haureu de quedar amb ells per recollir les claus i deixar una fiança de 50,00€ que us tornaran quan hagin comprobat que s'ha deixat tot net i en perfecte estat. 

Si només voleu utilitzar les taules també heu de trucar per reservar i s'han de pagar 10,00€ de fiança que també us tornaran si ho deixeu net.

Les barbacoes queden sota una terrassa - mirador que hi ha al costat de les taules.
Aquí teniu les normes d'us i manteniment, llegiu-les amb atenció:









Els gossos estan permesos lligats i s'han de recollir els excrements, sembla obvi i segur que la majoria de la gent ho fa, però sempre hi ha espavilats que passen. Vam al·lucinar perquè als peus del cartell hi havia excrements, semblava una provocació. Si enxampen a algú li pot caure una multa de fins a 450,00€

L'ermita estava tancada, una llàstima perquè és bonica.
La part posterior de l'esglèsia té un restaurant-bar amb terrassa, queda just davant de la zona de taules; però les taules no estan vinculades al bar.


Està tot rodejat de pineda, les taules, l'ermita i el restaurant. És un indret molt agradable i bonic i tindreu la sensació d'estar molt lluny de la població, però no és així, des de la porta de l'ermita es veu el castell d'Altafulla al final del carrer. Hi ha molt espai per aparcar.



Es veu el castell
Situació:
 Accés: quan arribeu a Altafulla seguiu les indicacions cap al castell, davant del castell hi ha una rotonda amb 5 sortides en total, heu de pendre la sortida 3ª contant des del castell, és a dir  la que surt just davant del castell.

És la sortida del mitg, està indicat.
 Heu de seguir aquest carrer que és el Camí de l'Ermita fins a l'ermita.



 Un cop a l'ermita la rodegeu per l'esquerra i anireu a parar a les taules.

Al bloc hi ha una altra àrea de pícnic d'Altafulla:


Què visitar?

Altafulla:



Tarragonès:

4 comentaris:

  1. Bon reportatge Marta, sembla un lloc ben equipat, esperem que el conservin tal cual i la gent no el malmeti. Una abraçada i endavant.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Josep; esperem que si, la veritat. Una abraçada!

      Elimina