dimarts, 5 d’abril del 2016

Zona de pícnic del Parc Gassó-Vargas 1 , Ripollet, Vallès Occidental

Bona zona de pícnic urbana a l'extrem nord-est de Ripollet. La zona de pícnic està a l'Avinguda Mediterrani entre el carrer Padró i l'Avinguda Maria Torras. Curiosament és un parc tan gran que té 2 parts separades per 2 illes de cases, així que per diferenciar-los en aquest li he possat Parc Gassó-Vargas 1 i al'altre l'hi he possat Parc Gassó-Vargas 2. No haviem vist mai un cas així.
No puc assegurar quantes taules hi ha perquè he perdut el document on m'apunto aquests detalls, però aproximadament té 7 o 8 taules de fusta amb ombres; estan ben disperses per l'espai.












La curiositat és que té uns carrils que són ideals per anar en bici, de fet crec que aquesta és la seva funció; així que la mainada pot gaudir voltant en bici sense anar lluny de les taules.




L'espai queda elevat respecte al carrer. Hi vam ser un diumenge i hi havia molt ambient de gent passejant o fent esport als voltants.




Al costat hi ha un accés al Parc dels Pinetons (que a l'altre punta del parc té un bar amb barbacoes de pagament).

El que més ens va sorpendre són les magnífiques vistes que hi ha des de la zona de pícnic, no sembla que estiguis en una població densament poblada. Per cert, al davant es veu una gran pista d'aeromodelisme, per si a algú li interessa.




Situació:

Què visitar?
Ripollet:

Vallès Occidental:



4 comentaris:

  1. un altre lloc molt maco i un gran reportage !!!

    ResponElimina
  2. Hola en unos de los picnics que indicas que crees que los carriles estan echos para ir en bici,aunque no esta prohibido por alli pasea mucha gente no es aconsegable ir en bici,de echo no va nadie a no ser que sea de paso.
    Bonito reportaje,gracias

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Mercè,
      Gracias por el comentario. Te refieres a este picnic de Ripollet? Nosotros hemos estado 2 veces un domingo por la mañana y no había gente; en cualquier caso entiendo que la gente tiene aentido comun y si hay mucha gente paseando por la zona de picnic iran con cuidado o no usaran las bicis si lo ven intransitable. En cualquier caso muchas gracias.

      Elimina