dissabte, 9 d’abril del 2016

Zona de pícnic (berenador) de la Ruta del Ferro, Llorts, Parròquia d'Ordino, Andorra

Bonica i tranquila zona de pícnic al mitg de la Ruta del Ferro, en el terme municipal de Llorts. S'hi arriba caminant, queda a aproximadament a 800mts del nucli de Llorts.
Consta de 5 taules de fusta i 2 barbacoes. Les taules estan en línea seguint el curs del riu Valira d'Orient. És un espai de pas, però no molt transitat, almenys ara, a l'estiu segur que hi haurà més gent passejant.














Just davant de les taules hi ha una granja, hi vam veure cavalls però estaven tots menjant i no els vam podem gaudir de més a prop; però sense dubte, és un atractiu afegit a la zona de pícnic.


Com he comentat està a la ruta del Ferro, aquesta ruta va des de les Mines del Ferro fins a La Cortinada, aproximadament 3km de sender força pla. Al llarg de la ruta hi ha diverses escultures, naturalment fetes de ferro. Nosaltres nomès vam fer un troç de la ruta.


Una petita cascada pel camí
Espectaculars vistes des d'on hi han les escultures de sota

Escultures fetes amb tapes de clavegueres de diferents indrets del mon.




 


Situació:

Accés: Quan arribeu al nucli de Llorts , que es molt petit però molt bonic, deixeu el cotxe en alguna de les zones d'aparcament que té el poble (davant l'església, a la carretera després del poble o una zona elevada que hi ha al nucli).
 Just davant de l'església de Sant Serni surt el camí ral, l'heu de pendre.


És el camí que baixa per la dreta.
Seguiu el camí avall fins al pont.
Un cop al pont si tireu a l'esquerra aneu cap a les mines que queden a prop, per anar a la zona de pícnic heu d'anar cap a la dreta.
 Què visitar?

Llorts:

 Parròquia d'Ordino:



4 comentaris:

  1. Un lloc fantastic molt bon reportage Marta lo deles escultures i el pontet me encanta una abraçada !!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Cinto! Si, és força peculiar però bonic.
      Una abraçada,

      Elimina
  2. Gràcies per la informació!
    S'ha de pagar per lús de les barbacoes o t'obliguen a comprar la llenya? o t'ho pots portar tot tú. Saps si cal demanar algún permís?
    Salutacions,
    Marina

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Marina,
      De res!Sempre fotografiem tots els cartells, si veus que no n'hi ha cap que ho possi és que és d'us lliure I gratuit, com és aquest cas. A Andorra totes les que hem vist són gratuities I sense permis.

      Elimina