dissabte, 14 de novembre de 2015

Zona de pícnic Caseta dels Pescadors, Puig-reig, Berguedà

Petita, preciosa i bucòlica zona de pícnic al terme municipal de Puig-reig. S'hi arriba per una pista forestal que s'agafa a les afores del poble. La vam visitar a principis de maig, però estava plena i degut al poc espai no vaig poder fotografiar-la.
Pertany a l'Assocació de Pescadors del Baix Berguedà, per fer-ne us s'ha de trucar primer al telf. 938228285 de 18:00h. a 20:00h.

Consta de 2 taules de fusta, 2 barbacoas i una font. També hi ha una edificació de fusta que està tancada i pertany a l'assocació.
El recinte està vallat amb tanques de fusta, però pel voltant hi ha espai per passejar, jugar i hi ha el riu llobregat que queda a 10 metres de les taules. L'entorn és molt bonic i més ara a la tardor.
El riu a la primavera, fotos de quan hi vam anar al maig. No és just davant de la zona de pícnic, haureu de buscar un accés fàcil per acostar-vos-hi, però no us costarà.Podeu deixar el cotxe davant de la zona de pícnic on la pista forestal es fa més ample.
Situació:

Accés:

Heu d'anar a l'entrada sud de la població, just al passar el cartell d'entrada al poble a la dreta veureu una zona de pícnic (que també està al bloc), doncs per darrera baixa una carretera que heu d pendre.

 Heu de pendre la baixada que surt del costat de la zona de pícnic i seguir-la fins creuar el pont.
Heu de seguir la carretera fins creuar el riu.

 Just passat el pont que creua el Llobregat hi ha a la dreta la pista forestal que heu de pendre.
 Té algún tros no molt bo, són uns 500 metres fins la zona de pícnic, no ho vam calcular però no crec que arribi a 1km.

Com ja he mencionat al bloc hi ha una altra zona de pícnic de Puig-Reig:


Què visitar?

Puig-Reig:

Berguedà:
Gironella

4 comentaris:

 1. Bon lloc per anar Marta, me'l apunto. Bon reportatge, una abraçada i endavant.

  ResponElimina
 2. Bon dia,
  Soc el president de la societat de pescadors, ja no gestionem aquesta zona de picnic, però, actualment aquesta zona de picnic ha sigut desmuntada. No hi ha barbacoes ni taules, s'ha tencat el camí amb una cadena i no s'hi pot accedir amb cotxe.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Bon dia,
   Moltes gràcies per informar-me,actualitzaré l'entrada perquè quedi constància.
   Quina llàstima, perquè era Un espai molt bonic.
   Salutacions

   Elimina