dissabte, 17 d’octubre del 2015

Zona de pícnic de l'Antic Camp de Fútbol, Besalú, Garrotxa

Seguint la recomanació de l'Anna Rubau, seguidora del bloc, hem estat en aquesta tranquila i crec que desconeguda zona de pícnic de Besalú. S'hi pot arribar des de l'aparcament o des d'un caminet que passa per sota del famós pont de Besalú.
Consta de 3 taules de fusta i espai per jugar. Tot i estar a tocar del bullici de Besalú queda apartada i molt tranquila. Personalment no la veig per venir a passar el dia, però si per dinar tranquils si heu vingut a visitar aquest preciós poble.





Es preguntareu pel nom de la zona de pícnic, doncs com que no tenia nom li he possat aquest basant-me en la placa que hi ha a la font. Sembla que aquí hi havia un camp de futbol als anys 50, curiós, però interessant.



El camí que porta fins aquí segueix després de la zona de pícnic, però en aquest costat del ribera del Fluvià no es veu el riu, almenys en tot aquest primer tram.
Situació:
Accés: Si veniu d'Olot heu de creuar tot Besalú i creuar el pont modern que és paral·lel al mitjaval.
Just al creuar trobareu una zona d'aparcament a l'esquerra, és la més propera a la zona de pícnic, però si no hi ha lloc podeu anar a la zona d'aparcament de la dreta que és enorme.
 L'accés a la de l'esquerra està a la rotonda que trobareu just després del pont.

 Si veniu de Banyoles trobareu l'indicadors dels aparcaments abans d'arribar a la població.
 L'aparcament més proper és el de la dreta venint d'aquest sentit, l'accés està ala rotonda.

Heu de pendre la sortida de la dreta
Podeu  arribar-hi des d'unes escales que surten d'aquesta zona d'aparcament i van directes a la zona de pícnic:


Si heu aparcat a l'altre aparcament o veniu del centre de Besalú, hi podeu accedir per unes escales que hi han al principi del pont venint de l'aparcament.
 Un  cop a baix heu de passar per sota el pont romànic

 I per sota del pont modern, just després torboareu la zona de pícnic.

Al bloc hi ha una altra zona de pícnic de Besalú:


Què visitar?

Besalú:

Garrotxa:

5 comentaris:

  1. Veig que avui tambe has estat per els vols del pla del Estany Beslu un lloc fantastic per visitar un munt de llocs molt bon reportage !! si tornes per aqui avisa encara tenim la trovada pendent una abraçada !!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Cinto,
      No hi hem estat avui; les fotos són del mateix dia, és a dir de principis de setembre. Tranquil que quan torni a venir t'avisaré . Una abraçada!

      Elimina
  2. Hola Marta, ací ja hi havia estat jo fa anys fent el bocata, pro llavors no hi havien taules ni res, es bo saber que de mica en mica van cuidant dels que ens agrada fer pícnic. Bon reportatge, una abraçada i endavant.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Josep,
      Moltes gràcies. Si, és genial que vagin possant zones de pícnic, però crec que també les haurien d'anunciar més, per exemple des de l'aparcament que té accés directa. Si no ho saps és difícil trobar-la.
      Una abraçada

      Elimina
  3. De les 4 taules 1 està deteriorada. La zona no està massa ben cuidada ...

    ResponElimina