diumenge, 18 d’octubre del 2015

Zona de pícnc Font del Roure, Colonia de Sant Corneli (Cercs), Berguedà

Agradable zona de pícnic a Sant Corneli, al terme municipal de Cercs. Queda just després del Museu de les Mines de Cercs.
Consta de 6 taules de pedra amb bancs als 4 costat, així que hi cap més gent per taula. Recordeu que fora del bon temps és recomanable portar mantes o tovalloles per aïllar-vos del fred de la taula.









Té un bloc amb 7 barbacoes que queden apartades respecte les taules.





Hi ha la font que li dóna nom.
També hi ha un quiosc-bar que obra durant l'estiu; però l'us de taules i barbacoes és gratuït tot l'any. Els beneficis que treu el bar els utilitzen per les festes majors i les activitats que fan durant l'estiu, així que no té caire lucratiu sinó social, que ho fa més interessant. Tingueu en compte que quan el bar obre (a partir de mitg matí) té possada música en un volum força elevat. Nosaltres hi vam ser a l'agost però les fotos són d'abans que obrissin.





Hi ha banys a l'altre costat de la carretera, s'han de demanar les claus al bar, així que està vínculat als horaris del bar.
La zona de pícnic està al costat d'una carretera secundaria, però està vallat per arbustos. També hi trobareu una taula de ping pong i 2 pistes de petanca.


Si sortiu per la porta del costat de la taula de ping pong trobareu uns metres més endavant (cap al poble) un petit parc infantil.


Al bloc hi ha 2 zones de pícnic més de Cercs:



Situació:


Accés: Si veniiu de Berga direcció el Túnel del Cadí, just després de la gran xemeneia de la Térmica de Cercs trobareu una desviació a l'esquerra cap a Sant Corneli i Fígols; l'heu de pendre.
Heu de seguir aquesta carretera fins que trobareu la desviació cap al Museu de les Mines de Cercs i cap a La Font del Roure.

Heu de seguir endavant fins que arribareu a l''aparcament del museu, aquí heu d'anar cap a l'esquerra pel costat del parc infantil.

 Als pocs metres trobareu la primera entrada a la zona de pícnic, una mica més endavant trobareu on deixar el cotxe al costat de la carretera.


Què visitar?

Museu de les Mines de Cercs: nosaltres no l'hem visitat perquè com que el meu avi patern i l'avi matern hi van treballar, ara per ara no em ve  molt de gust veure in situ en quines condicions treballaven; però sense dubte és molt interessant.


Cercs:


Berguedà:

2 comentaris: