diumenge, 25 d’octubre del 2015

Àrea de pícnic de l'Albereda de Vila-rodona, Alt Camp

Bona  i bonica zona de pícnic a Vila-rodona, està a l'entrada del poble però aïllada de la zona urbanitzada en un bonic bosc d'àlbers dintre de l'Espai Natural Protegit del Gaià, tot i que no té el riu allà mateix.
Consta nomès de 3 taules de pedra per a 8/10 persones, tot i que nosaltres hi hem menjat 13...  Hi hem arribat força aviat i no hi havia ningú, però s'ha acabat omplint. Recordeu portar mantes o tovalloles si veniu fora del bon temps per aïllar-vos del fred.







Hi ha un bloc amb 4 barbacoes i una pica, hi ha un contenidor a cada costat del bloc, així que no hi ha excusa per no llençar les deixalles on toca.

L'espai és gran, totalment pla i envoltat de natura; ideal perquè els nens juguin.


Situació:
Foto Gogle Earth actualitzada 2019

Accés: quan arribeu a Vila-rodona entrant per la Cooperativa creuareu el riu Gaià, just al acabar el pont hi ha una pista que surt de la dreta, la zona de pícnic està a 50 metres

Desembre'19: un seguidor del bloc, en Manuel Álvarez, ens ha explicat que han acondicionat un aparcament a la part superior de l'àrea de pícnic; és a dir un cop creuat el riu Gaià agafeu la desviació de la dreta on està anunciada l'àrea de pícnic i a l'esquerra del camí trobareu l'accés a l'aparcament, al costat de la barrera d'accés a l'àrea de pícnic.  


Les següents imatges són de quan vaig fer l'entrada, del 2015, però serveixen igual.
Creuem el riu Gaià


Aquí està anunciada la zona de pícnic


Què visitar?

Vila-rodona:
El Columbari:


Passeig per la ribera del Gaià:
Podeu fer una passejada fins a Santes Creus, són uns 5km. A uns 500 metres de la zona de pícnic trobareu un pont penjant xulíssim, però que no es pot utilitzar.





Santuari de Montserrat de Montferri:





Alt Camp:

9 comentaris:

  1. Bonic lloc i aqui si que ja es veuen fulles grogas de la tardor molt bon reportage !! una abraçada

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Cinto!
      És un lloc molt agradable i bonic; i si que es notava la tardor, va fer il·lusió perquè en tot l'octubre no hem pogut anar a disfrutar dels colors de tardor, i el diumenge va ser un tast. Aquest cap de setmana si ens acostarem una mica més, en tenim moltes ganes.

      Elimina
  2. Teléfono de contacto? gracias.
    romis russo @ gmail . com

    ResponElimina
    Respostes
    1. No sé qué teléfono de contacto quieres. Es un espacio municipal y gratuito; por lo menos así era cuando estuvimos en 2015. Si tienes dudas puedes llamar al Ayuntamiento de Vila-rodona, su teléfono lo encontrarás fácilmente en Google o en la web del propio ayuntamiento que tienes un poco más arriba.

      Elimina
  3. Hola Marta,
    Si serveix d'ajuda i com actualització a dia d'avui:
    Han habilitat un parking a la part superior (esquerra) de la zona de pícnic on es pot deixar el cotxe, just abans de la cadena que surt a la foto (ara es una barrera de fusta). Per tant, no es necessari aparcar al columbari, es pot agafar el camí a la dreta una vegada passat el pont.
    Aprofitant, per si hi tornes, agafant el cami esquerra passat el pont et porta a les fonts freques on hi ha una altra zona de picnic. Aquesta sense arbres, amb taules i una barbacoa.
    El pont penjant, si parles d'un finet (només pot passar una persona alhora) a aquesta part esquerra del pont, ara si es pot fer servir, hem passat per sobre (encara que el seu estat estructural no em dona massa confiança, te alguns cables sense enganxar a les fustes...)
    Et reitero l'agraïment pel teu treball, i la canalla t'ho agraeix més.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Manuel,
      Gràcies per escriure'ns de nou i gràcies per l'informació de l'aparcament, ho actualitzaré a l'entrada. La veritat és que teniem previst anar-hi el novembre passat per un aniversari, però ho vam tenir que cancel·lar.
      La Font Fresca la vam fotografiar quan hi vam ser al 2015, però no em va agradar i no trobava el moment de pulbicar-la fins que ja va passar massa temps; fa poc una amiga em va dir que l'havien arreglat i que estaba millor i la volia tornar a fotografiar al novembre, haurem d'esperar a una altre ocasió; gràcies igualment per l'informació.
      No crec que arribi a creuar el pont si hi tornem... no em dona molta confiança, però fa gràcia veure'l.
      Gràcies a vosaltres per seguir-nos, estem encantats que en gaudiu, és l'objectiu.

      Elimina
  4. Buenos dias!! Me podrias decir si las barbacoas tienen regilla fija? Gracias

    ResponElimina
    Respostes
    1. Buenos días,
      Lo siento pero no lo recuerdo, estuvimos en 2015... Que había rejilla si, pero fija no lo sé.

      Elimina
  5. Hola buenas las barbacoas siguen abiertas?

    ResponElimina