dilluns, 12 d’octubre del 2015

Àrea de lleure de Can Roca, Castelldefels, Baix Llobregat

Gran zona de pícnic al límit nord-oest del poble de Castelldefels, lluny de la platja, al final del carrer del Castanyer.
Consta de 13 taules de fusta repartides en 2 espais, n'hi ha 5 que són dobles.

- Explanada: hi ha 8 taules suficientment separades en un gran espai amb sol i ombra. Hi ha 3 taules dobles i 1 sense bancs. Hi ha molt lloc per jugar,anar en bici, etc.









Pineda: consta de 5 taules, 2 de dobles. Aquí tindreu tota l'ombra que vulgueu. És una llàstima, però hi havia força deixalles, més aquí que a l'explanada. Això que costa ben poc emportar-se-les, al davant de l'explanada hi ha contenidors.







La zona de pícnic està a les portes del Parc del Garraf, així que podeu aprofitar per fer passejades.


Temps enrera hi havia barbacoes i banys, però ara estan tancats per risc d'incendis, no em refereixo a ara a l'estiu, sino des de fa uns anys. Els banys com que estan a la mateixa construcció de les barbacoes també estan afectats.  Han possat unes valles al voltant de l'edifici.

També hi ha una curiosa font-estany.


Hi ha una zona d'aparcament molt gran, des d'on haureu de caminar uns 200 metres fins la zona de pícnic, que queda després de la font/estany.



L'entrada:




Situació:
 Accés: com us he dit està al final del carrer del Castanyer, al que s'anomena Castelldefels poble per diferenciar-lo de la zona residencial de la platja. Un cop estigueu al carrer del Castanyer heu de seguir fins que s'acaba on trobareu la zona d'aparcament.

A mitg carrer trobareu una indicació de la zona de pícnic



Què visitar?

Castelldefels:
Baix Llobregat:

8 comentaris:

  1. Molt bon reportage Marta sembla un lloc molt tranquil molt bona feina !!

    ResponElimina
  2. Bon reportatge Marta, de ben segur que a l'època i amb la pineda que hi ha mes d'un deu collir algun rovellonet. Una abraçada i endavant.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Josep! No tinc molt clar que a quasi nivell del mar s'en trobin, però tampoc hi etenc, seria qüestió de probar-ho...
      Una abraçada!

      Elimina
  3. nos quitaron una parte de nuestro Castelldefels.. las barbacoas

    ResponElimina
    Respostes
    1. Nosotros ya conocimos esta zona de pícnic sin ellas.

      Elimina
  4. Hola
    Queria saber si todavia se puede ir de pic nic.
    Gracias

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Noah,
      Nosotros estuvimos hace 1 año y medio y si se podían utilizar las mesas, pero no las barbacoas. Actualmente no lo sé, deberías llamar al Ayuntamiento para estar seguro.
      Un saludo

      Elimina