diumenge, 30 d’agost del 2015

Zona de pícnic del Parc del Turó del Drac, Canet de Mar, Maresme

Zona de pícnic urbana. Com indica el nom es tracte d'un turó i s'hi pot arribar per diferents carrers; però les taules estan totes a la zona sud-oest del turó.
Consta de 5 taules de fusta amb sol i ombra. Les taules estan bastant separades. Nosaltres hi vam ser un dissabte al matí i estava molt tranquil, nomès hi havia un senyor passejant els gossos.








 El Parc és molt gran i tipus parc forestal, quan hi vam anar va ser de pas i amb pressa, així que no vam veure el parc sencer, com per exemple la font que dóna nom al turó; he possat una foto del Google Earth de la font i de la petita zona de jocs infantils que hi ha a prop (com que els nens no hi poden anar sols des de les taules no he considerat que tingui zona de jocs). Quan hi tornem a anar ho ampliarem.





Situació:
 Accés: Si veniu per l'autovia C-32 i agafeu la sortida de Canet trobareu una rotonda, heu d'agafar la desviació cap a Canet (obvi...) i estareu a la Via Cannetum.




Les taules estan entre els carrers Josep Mª Danés i Francesc Guàrdia, tots dos van de la Via Cannetum al parc, però heu de seguir tota la Via Cannetum endavant fins que trobareu una rotonda i tornar amunt ( hi ha una separació dels dos sentits de la circulació i no és possible girar). Podreu deixar el cotxe en un dels dos carrers.




Al bloc hi ha una altra zona de pícnic de Canet de Mar:


Què visitar?

Canet de Mar:
Santuari de la Misericòrdia

Maresme:


2 comentaris:

  1. Un lloc que aquesta setmana ens va quedar pedent sobretot el santuari de la Misericordia no ens va donar temps de fer ho tot i ens varem quedar a Arenys de Mar molt bon reportage Marta una abraçada !!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Cinto; és curiós perquè quan al Juliol vam estar aquí després voliem anar a la platja de la Roca Grossa de Calella que surt a la teva entrada, però a les 10 del matí ja estava l'aparcament ple i ens vam quedar amb les ganes.

      Elimina