diumenge, 26 d’octubre del 2014

Zona de pícnic Els Plàtans d'en Soler, Sant Pere de Riudebitlles, Alt Penedès

AGOST 2020: L'Olga, una seguidora del bloc, ens ha dit que l'escala d'accés ha desaparegut. Hi han arribat caminant des de la Font del Quadre que està al poble al costat del riu. No sabem si ho arreglaran aviat.

Preciosa i força amagada zona de pícnic al municipi de Sant Pere de Riudebitlles. Està en un meandre del riu Bitlles a l'extrem Oest de la població.
Nomès té 3 taules, però en un entorn molt bonic.







Hi ha unes escales d'accés  al riu i forma part del Camí del Riu que recorre el riu des de Torrelavit fins a Sant Quintí de Mediona.





Més fotos de la zona. Nosaltres hi hem trobat mosquits, us recomano portar repel·lent.






Situació:
Accés: Em sap greu, però no he trobat el nom del carrer, ni hi ha street view per fer-ne una foto. Però és l'últim carrer a l'oest del poble, és una zona industrial. Hi ha un petit cartell amb el nom de la zona de pícnic i s'ha de seguir la valla cap a l'esquerra del cartell fins que trobareu unes escales que baixen a la ribera del riu Bitlles. En el mateix carrer hi ha llocs per aparcar.







Al bloc hi ha una altra zona de pícnic (amb barbacoes) a Sant Pere de Riudebitlles:


Què visitar?

Sant Pere de Riudebitllets


Camí del Riu


Alt Penedès



8 comentaris:

  1. El que no trobes tu no ho troba ningu sembla un lloc molt maco les dos ultimes fotos me agraden molt foto i lloc uffff ja en tens un pilo de zones de pic nic sembla imposible que encara en trobis mes :-)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Cinto!
      Jo tinc la teoria que cada poble en té una, el tema és trobar-la... I n'hi ha que en tenen més d'una (i alguns pocs cap). Així que tinc feina per anys... La última foto és Sant Martí Surroca i la penúltima Les Dous de Sant Quintí de Mediona.
      Una abraçada,

      Elimina
  2. Hola, he descubierto tu blog y menuda labor tan bonita haces!! , una pregunta, desde que se deja el coche hasta las mesas hay que andar mucho?
    Muchas gracias
    Montse

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Montse,
      Muchas gracias por tu mensaje.
      No, hay que andar unos 5 minutos para bajar del nivel de la calle al nivel del rio; pero es tipo escalera.
      Un saludo,

      Elimina
  3. Ohhh muchas gracias por tu respuesta!!! Un saludo.

    ResponElimina
  4. Hola Marta,
    Mil gràcies per compartir, en fem molt d'ús! Hem descobert llocs molt xulos gràcies a tu😊
    Avui hem anat a fer el camí del riu i no hem pogut baixar per les escales, algun temporal les haurà malmès. Hem anat fins la font del Quadre (hi ha un parell de taules de pedra) i des d'allà hem caminat fins la zona que deies, les taules hi són en bon estat👍
    Gràcies, et llegim!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Olga,
      Moltes gràcies a tu pel missatge i per seguir-nos!
      Quina llàstima que no hi hagin les escales, esperem que ho arreglin. A la font del Quadre hi vam estar, però com a àrea de pícnic no em va agradar i llavors em costa molt pubicar-ho, total que va anar passant el temps i s'ha quedat sense publicar. En tinc vàries així...
      Moltes gràcies!!

      Elimina
  5. Avui hi hem anat i han reconstruit l'escala d'accés. N'han posat una de metàlica.
    El lloc és genial i.... efectivament, ple de mosquits. Amb la calor que feia avui, els plataners ens han donat tota l'ombra i frescor necessàries per un dia de picnic genial.
    Com sempre Marta, moltes gràcies per la teva feinada!

    ResponElimina