diumenge, 5 d’octubre del 2014

Àrea d'esplai La Guardiola, Parc Natural del Montseny, Vallès Oriental

Bona zona de pícnic al Parc Natural del Montseny. Anant de Sant Celoni a Santa Fe del Montseny, està uns 300 metres abans d'arribar al punt d'informació de Can Casades i just després de la desviació cap al Turó de l'Home.
Consta de 2 blocs de 5 taules cada un. Personalment crec que és una llàstima que en un indret tan bonic no hagin possat les taules disperses. Nosaltrem hi vam dinar sols, però si ho trobes ple menges esquena amb esquena amb l'altra gent, quan tens un munt d'espai al teu voltant.




 Hi ha font i molt espai per jugar.




Els banys estan entre l'aparcament i les taules. Hi ha un cartell informatiu que els tanquen quan hi han baixes temperatures.




La zona d'aparcament no és molt gran si tenim en compte les taules que hi ha i que molta gent ho utilitza de punt de partida d'excursions.





Situació:

Accés: Si veniu de Sant Celoni, just després de la desviació cap al Turó del Home, trobareu un aparcament a l'esquerra. Des d'aquí no es veuen les taules, queden més amunt.



Què visitar?

Pantà de Santa Fe:

Us posso una entrada del bloc d'en Cinto Soler sobre el Pantà de Santa Fe:

Font de Passavets:

També una de la Font de Passavets i del seu entorn:

Parc Natural del Montseny:

Vallès Oriental:
Parc de l'aigua de Sant Quirze Safaja

6 comentaris:

  1. Que maco comença esta el Montseny ja es comença a veure el roig de les fulles al terra ja sera questio de anar hi aviat molt bon reportage i fotos Marta i gracies per el enllaç al meu blog una abraçada !!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Cinto! Les fotos són del 24 de setembre, llavors nomès estaven marrons les del terra, com que fa quasi dues setmanes potser ja està tot més marró...

      Elimina
  2. Hola Marta, el lloc es preciós, la llàstima es com tu dius que les taules estiguin gaire be enganxades, m'agrada mes l'espai de les Feixes del Vilar que crec que deuen estar per allà a prop. Una abraçada i endavant.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Josep;
      Si, ens va sorprendre i decepcionar molt, no té molt sentit perquè les altres zones de pícnic del parc són totes amb taules de fusta. Les Feixes del Vilar és molt maco també, la tenim al bloc igual que la Plana del Coll. Però és millor arribar-hi des de la Costa del Montseny; tot i que des d'aquí també s'hi arriba per la desviació cap al Turó de l'home, però donant força volta.

      Elimina
  3. Hola Marta he estat mirant aquesta pagina del bloc i veig que el enllac al panta de Santa fe no te funciona be nomes es informacio una abraçada !!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Cinto!
      Gràcies per dir-m'ho, què fort! Ja ho he canviat, ara si que s'enllaça bé.
      Una abraçada!

      Elimina