dijous, 17 de juliol del 2014

Àrea de pícnic La Pineda, Sant Feliu de Guíxols, Baix Empordà

AGOST 2019: hem pogut tornar a aquest bona àrea de pícnic per fotografiar-la sense gent, he de dir que hi hem anat a les 9:30h d'un diumenge d'agost. Ara les barbacoes estaven precintades pel risc d'incendi. L'àrea està molt bé, molt ombrejada, agradable i gran, però l'hem trobat molt bruta, plena de deixalles pel terra... una llàstima. Refaig l'entrada de dalt a baix, però deixaré les fotos antigues al final.

Consta de 5 taules de fusta, 1 és doble, les taules estan ben separades entre si; té un bloc de 6 barbacoes. Quan hi vam ser el 2014 tenía una petita àrea de jocs i una taula de ping pong, això ho han mantingut però li han afegit una àrea de jocs tancada més gran. Té el camp de fútbol al costat.












La nova àrea de jocs:


També hi han afegit 2 blocs de banys:

 Té una àrea d'aparcament molt gran, una part és àrea de autocaravanes.




Les fotos del juliol del 2014:












Situació:



Coordenades de GPS:  41°47'42.61"N    3° 1'12.78"E

Accés: si veniu per la carretera C-31 heu de pendre la sortida Sant Feliu de Guíxols Sud, i seguir per la carretera C-65 fins que arribeu a la primera rotonda, a l'entrada de la població. La rotonda està al costat de la pineda, heu de girar a l'esquerra de la rotonda i rodejar la pineda per arribar a l'aparcament.


Què visitar?

Sant Feliu de Guíxols

Al bloc hi ha una altre àrea de pícnic de Sant Feliu de Guíxols:



Costa Brava


Baix Empordà



5 comentaris:

  1. Al final del port de Sant Feliu hi ha una zona amb tres taules amb vistes als penyasegats i el mar.
    L'he posada a la meva ruta del Wikiloc
    http://es.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=13783807

    Salutacions

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies de nou Domènec. També me la apunto, de l'Empordà en tenim poquísimes.
      Salutacions,

      Elimina
  2. Hola bones, una pregunta, en aquest momentos esta permites fer barbacoas en aquesta zona?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola,
      Hauries de parlar amb l'Ajuntament de Sant Feliu de Guixols, jo no ho sé. Em sap greu no poder ajudar-te més. L'any passat al juliol estaven precintades com es veu a les fotos, aquest any no sé què faran, suposo que dependrà del temps i el risc d'incendi.

      Elimina
  3. Bones! Entre setmana tens possibilitat de trobar-hi taula, però es complica a la tarda. El cap de setmana solen ocupar-la certes famílies del poble, i alguns porten altaveus amb la música a tot drap. Mai deixen net el parc, tot i que hi ha containers ben a prop. A més molta gent de la zona porta els gossos a fer les seves necessitats i no les recull. Visc a prop, tinc dues filles, i no hi anem mai perquè és molt brut (la zona gronxadors sempre és plena de brutícia) i més d'un cop han trepitjat alguna tifa. Us recomano qualsevol altre pícnic.

    ResponElimina