dilluns, 28 de juliol del 2014

Zona de pícnic Font del Tomas, Avinyó, Bages

Recollida i ombrívola zona de pícnic al municipi d'Avinyó. S'hi arriba per una desviació que hi ha just abans d'entrar al poble, us posso les indicacions al final. Sembla que no s'utilitza gaire i es veu un pel desangelada i vella, tot i que és un indret força bonic amb la riera Gavarresa que hi passa pel costat.
Consta de 10 taules, algunes  força grans amb bancs per totes bandes i la font que li dona nom.



Tingueu en compte que amb els bancs de pedra quan fa fred s'ha de portar alguna manta, tovallola, etc per aïllar-nos-en.


Hi ha força espai per jugar si es deixen els cotxes al principi de la zona; quan hi vam ser hi havia un senyor amb el cotxe entre les taules fent-ne neteja.




L'entorn és maco i com us he comentat hi passa la riera, tot i que t'has d'acostar per veure-la perquè no es veu des de les taules, però està a 10 metres.



Situació:


Accés: venint del sud just abans d'entrar a Avinyó trobarem una rotonda, hem de pendre la primera sortida de la dreta i just després tornar a girar a la dreta. Us posso fotos del Google Earth perquè es vegi clar.

Quan hagueu girat a la dreta per segon cop i estigueu on hi ha la xinxeta a la foto del Google Earth de sobre, trobareu una indicació cap a la Font del Tomas.

Llavors s'ha d'anar seguint recte fins que sembla que s'acaba i s'ha de tornar a pendre una desviació que va cap a la dreta i avall; però no té cap indicació. Si us hi fixeu des d'aquí ja la podreu veure.


Al bloc hi ha una altra zona de pícnic d'Avinyó:


Què visitar?

Avinyó:

Bages:


3 comentaris:

  1. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  2. Avui amb la calor que fa, ens em decidit a visitar aquesta àrea de pícnic, cal a dir que no te gaires serveis, però em estar sols, llàstima que no baixa masa aigua per la riera i ens em quedat amb ganes de fer un banyet.
    Moltes gràcies per ensenyar-nos aquest indret tan bufó.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Edith,
      Llàstima que no baixes aigua. El tema de l'aigua és complicat a l'estiu. Un altre dia podrieu probar a la Resclosa de Rubió a Monistrol de Calders, potser allà teniu més sort Pq Al ser una resclosa l'aigua s'acumula, però no està garantiza. ..
      Gràcies a vosaltres per seguir-nos!

      Elimina