diumenge, 27 de juliol del 2014

Zona de pícnic de la Desembocadura del riu Foix, Cubelles, Garraf


IMPORTANT 26/06/206 : la zona de pícnic ha estat traslladada al Parc el Prat de Cubelles, aquí teniu l'enllaç:


A sota teniu l'enllaç a la noticia que eplica els motius del trasllat:


Zona de pícnic a l'Espai Natural Protegit de la Desembocadura del riu Foix al municipi de Cubelles. Està al Camí Poliesportiu Cubelles.
Consta de 8 taules que no tenen ni una ombra, però tenen una estructura que permet possar-hi un parasol o fer un muntatge amb les tovalloles.




Està a peu de platja, però en aquest tros de Cubelles són tot pedres. Si us aparteu una mica de la desembocadura la sorra és fínissima.




Al costat de la zona de pícnic hi ha una petita pineda que s'omple des de ben aviat amb les taules que la gent es porta.


A més podeu passejar per la desembocadura del riu Foix.








Situació:


Accés:


Què visitar?

Cubelles:

Garraf:

2 comentaris:

  1. Un lloc maquisim jo el que els i trobo a una gran part de les zones de pic nic es la manca de sombra al migdia tens que menjar hi amb un barret de palla aixo que aquestes tenen la estuctura per posar hi alguna cosa que faci sombra be de totes maneres fan molt de servei i aquest bloc se a convertit amb una guia ideal per sortir i te vols portar el menjar molt bon reportage Marta ¡¡

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies Cinto! És veritat que moltes zones de pícnic tenen poca ombra; just n'acabo de publicar una a Avinyó que si que en té, així compensem...
    Una abraçada,

    ResponElimina