diumenge, 2 de març del 2014

Zona de lleure La Font dels Àngels, Santuari de la Mare de Deu dels Àngels a Les Gavarres, Gironès

Àrea de lleure molt completa i interessant a Les Gavarres. S'hi pot arribar des de Quart (a tocar de Girona capital) o des de Madremanya a l'altra costat de Les Gavarres. Nosaltres hem anat des de Quart; venint de Cassà de la Selva i Quart direcció Girona en una rotonda trobem anunciat Els Àngels, a paritr d'aquí són uns 11km per una carretera de muntanya de doble sentit fins arribar al desviament del Santuari.
El lloc té 4 zones de pícnic diferenciades:
Zona 1- A l'arribar al parking del Santuari, a l'altre costat de la carretera hi ha un zona verda amb 7 taules.

El Santuari està a quasi 500mts d'altitud i té molt bones vistes, des d'algunes taules en pots disfrutar.

Zona 2- Zona de barbacoes; està més avall que la primera zona i té el seu propi aparcament. En vers d'agafar la desviació al Santuari seguim direcció Madremanya i a 200mts trobem l'aparcament. Hi ha 4 taules i 4 barbacoes, es pot pujar caminant al Santuari, són 5 minuts. Les barbacoes només es poden utilitzar del 15 d'octubre al 15 de març. 2016: JA NO HI HAN LES BARBACOES
Zona 3 - S'hi accedeix des de l'aparcament del Santuari però pel costat contrari que la zona 1. Nomès hi ha una taula i sembla que antigament hi havia unes barbacoes.
Zona 4 - Hi ha una sala adaptada per fer pícnic sota cobert amb taules i cadires. No sabem si té banys perquè estava força ple i no era adient fer-ne fotos. S'hi accedeix des de les escales del Santuari.
Nomès per veure les vistes des del Santuari i el propi Santuari ja val la pena venir fins aquí. Es veuen les Illes Medes, el Golf de Roses i els Pirineus.
Al costat del Santuari hi ha un bar restaurant i creiem que hostatgeria o hotel. Es pot accedir als banys del bar sense problema, si no podeu aprofitar per fer el café o els postres.

Situació:


Què visitar:
Les Gavarres:

Girona:


Madremanya:


Gironès:
Monells (Baix Empordà):





2 comentaris:

  1. Bon i complert reportatge, de ben segur que el dia que torni a Monells o rodalies, com que sempre portem el dinar a sobre, anirem cap enlla, gracies Marta, una abraçada i endevant.

    ResponElimina