dilluns, 27 de gener del 2014

Zona de pícnic de l'àrea del Coll de Can Maçana, El Bruc, Anoia

A la sortida Montserrat-Manresa de l'autovia A2 direcció Igualada, hem de seguir les indicacions cap a Montserrat / Manresa i just abans de la bifurcació de les dues destinacions trobem aquesta àrea; no té pèrdua perque es veu de seguida, té un parquing força gran i aquest matí hi havia un munt de cotxes aparcats a la carretera just abans de l'accés.
Maig 2016/ Abril 2017: un usuari del bloc, en Sebas, i el Daniel Llorca ens ha informat que ara els caps de setmanes i festius s'han de pagar per l'aparcament: 4,00€, però si teniu el carnet del FEEC o el de Espeleología de Catalunya costa 2,00€.  I hi ha un punt d'informació.

La zona té unes 6 taules, però són taules dobles, així que és com si n'hi haugéssin 12. Està bé per grups o families grans. Si no sou molts, es pot compartir la taula.


 L'àrea és punt de sortida de vàries excursions, per exemple l'Abadia de Montserrat està a 4 hores caminant.

A la part més alta hi ha una zona amplia per jugar sense taules, nomès amb algún banc i un mirador molt especial:

Nomès hi ha una taula amb ombra, però hi ha força arbres joves. Ara per ara, no és una zona per anar a l'estiu; els arbres trigarán a creixer i un altre problema és que hi ha vàris pins amb nius d'orugues.

La zona de parking és gran, però al ser un punt de partida d'excursions està molt freqüentat i hi ha molt moviment de gent.


Localització:

Al bloc hi ha una altra zona de pícnic de El Bruc:


Què visitar?

El Daniel Llorca del bloc Petita Muntanya ens recomana consultar la APP gratuita Geocatxint on diu que es poden trobar tresors a prop, com poder veure en aquesta entrada del seu bloc:


El Bruc

Anoia
Parc Natural de Montserrat

Abadia de Montserrat

4 comentaris:

  1. recentment han obert un punt d'informació els caps de setmana i festius el pàrquing es de pagament,crec que son 4€

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Seb@s,
      Moltíssimes gràcies per l'informació, ho actualitzaré a l'entrada i miraré de confirmar el preu, que sembla que no estàs segur.
      Fins aviat!

      Elimina
  2. Hola Marta. El preu és 4€ els festius i caps de setmana a menys que tinguis carnet del FEEC o de Espeleologia de Catalunya que et costa 2€ (els que varem anar les vam utilitzar). Tocarà retocar de nou l'entrada per afegir ho del carnet XD...

    Un petit apunt, amb l'app de Geocatxing (gratuïta) es poden buscar per la zona tressors (naltros varem trobar 2 que hi havia aprop)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Daniel,
      Moltes gràcies! Ja m'havia oblidat que ho havia de pregutnar...
      Ja l'he actualitzat!

      Elimina