diumenge, 4 d’octubre del 2020

Àrea de pícnic de l'Espai Natural Protegit Riberes del Baix Ter, La Cellera de Ter, Selva

 Bona àrea de pícnic a l'extrem Est de La Cellera de Ter, a la ribera del riu Ter. Les fotos són d'un diumenge al matí de mitjans de setembre.

Consta de 3 taules de fusta a la ribera mateix del riu, des de les taules tindreu vistes al riu. És un espai de passeig ben arrenjat i agradable. No podem assegurar si hi ha alguna taula més, perquè nomès vam fer un tros, hi vam ser de passada. Les taules estan repartides en 2 punts:

Àrea Sud) Té 2 taules ombrejades, al seu voltant hi ha un mirador al riu que no té pràcticament vistes i també es pot baixar fins la llera del riu.

















Àrea Nord) Hi ha la tercera taula, està menys ombrejada i sembla menys utilitzada, ja que l'herba del voltant està molt crescuda. Està al costat d'un punt de pesca sense mort.












El punt d'accés és al costat del Tanatori (si, no sona molt bucòlic), allà hi torbareu un hort, bancs i cartells informatius.









Situació:

 


Coordenades de GPS:  41°58'15.88"N    2°37'32.67"E

Accés: Si veniu d'Anglès per la C-62 sentit Nord, a l'arribar a la desviació a La Cellera de Ter que està en una rotonda, haureu de pendre la desviació cap a la Zona industrial i al Tanatori, seguiu endavant fins que veieu al tanatori, podeu aparcar pel voltant.




Què visitar?

La Cellera de Ter: sincerament no ho vam visitar, estàvem de pas, hi tornarem en una altre ocasió.

https://lacelleradeter.cat

La Selva: 

Castell de Farners des de l'Ermita de Farners, Santa Coloma de Farners

http://www.laselvaturisme.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada