dimarts, 25 d’agost del 2020

Àrea de lleure Horta de Dalt, Caseres, Terra Alta

Molt bona àrea de pícnic a les afores de Caseres. Les fotos són del dissabte passat al matí.
Consta de 6 taules de pedra i fusta, 3 amb respatller i 3 sense; algunes estan ben ombrejades. També hi ha 1 bloc de 5 barbacoes.












El gran atractiu d'aquesta àrea de lleure és que està a la ribera del riu Algars, a uns 20 metres de les taules hi ha un accés al riu que en aquest  punt crea una mena de resclosa o assut i sembla una piscina. Tot i que a les fotos sembla poc profund, ho és molt més del què sembla, cap al centre s'hi pot nedar (obviament depenent del cabal del riu).

És molt important preservar aquests espais, s'ha de fer amb a totes les àrees de pícnic per suposat, per en espais naturals com aquests més encara, o ens quedarem sense perquè els tancaran al públic.




Uns 200 metres riu avall, més o menys on haurem deixat el cotxe hi ha una altre àrea de bany, just on s'acaba l' assut i cau per una petita cascada. Aquí també és més profund del què sembla, davant la cascada no es toca. És un espai molt  bonic i també freqüentat, però hi ha espai suficient.





Situació:


Coordenades de GPS:  41° 1'33.69"N    0°15'55.22"E

Accés: A l'arribar a Caseres heu de pendre el primer carrer de la dreta i anar fins al passeig al costat del riu, seguiu aquest passeig al costat del riu fins que comença una durantpista forestal. La seguiu durant aproximadament 1500 metres i veureu la desviació cap a l'àrea de pícnic, heu de deixar el cotxe aquí i fer els últims 200 metres caminant.


Què visitar?

Caseres:  al llarg del recorregut fins l'àrea de pícnic trobareu altres espais on banyar-vos. El riu Algars és la frontera entre la provincia de Terol i la de Tarragona, així que a vegades no saps si encara estàs a Catalunya o ja estàs a Aragó.

Terra Alta: Us recomano descobrir aquesta comarca que ofereix natura exhuberant, pobles preciosos, és terra de vi, d'oli i vestigis de la Batalla de l'Ebre.
Batea

Toll Blau a Arnes

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada