diumenge, 14 de juny del 2020

Àrea de pícnic Font de la Fagina, Sentmenat, Vallès Occidental

Petita àrea de pícnic al Nord de Sentmenat, s'hi ha d'arribar caminant. Les fotos són d'aquest matí tot gaudint del primer cap de setmana en Fase 2 del desconfinament.
Consta de 2 taules de pedra, 1 just davant de la font i l'altre uns metres més endavant. La font és molt bonica, està sota un arc amb 1 banc correder a cada costat.







Avui semblava una rambla, suposo que perquè com nosaltres, molta gent ha sortit a caminar per la regió sanitaria de l'àrea metrolpolitana de Barcelona, no crec que sempre hi hagi tanta gent. El tema és que no hem pogut fotografiar la segona taula bé perquè estava ocupada.



El gran atractiu, a més del preciós paisatge, és que a 50 metres hi ha el salt del Montllor. Després de la segona taula trobareu la font dels Llaurers (l'entorn està plè d'aquesta planta) i una escala que baixa fins als peus del salt del Montllor, del torrent de Can Montllor. Avui quasi no baixava aigua, per trobar-hi aigua ha d'haver plogut molt.







Torrent de can Montllor corrent avall


Situació:


Coordenades GPS:  41°38'17.57"N    2° 6'12.34"E

Accés:  L'accés per arribar a la font està al barri (o urbanització) de Can Vinyals.  Podeu deixar el cotxe a Can Vinyals i caminar 3 quilòmetres o agafar una pista forestal i seguir amb el cotxe durant 1 quilòmetre fins a una torre elèctrica on deixar el cotxe, hi ha espai per 4 o 5 cotxes.

A continuació teniu un mapa amb el camí marcat des de l'aparcament a la font, el camí té varies pujades però és accessible, avui hi hem trobat gent de totes les edats, moltes families.







Què visitar?

Sentmenat:


Vallès Occidental:


2 comentaris:

  1. Es un llogaret preciós, llàstima que el salt sigui tant car de veurel rajar. Bon reportatge Marta, una abraçada.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Josep!! Si, nosaltes hi haurem de tornar després de pluges per poder veure'l amb aigua...
      Una abraçada

      Elimina