dijous, 18 de juny del 2020

Àrea de pícnic del Parc de Colobrers, Castellar del Vallès, Vallès Occidental

Bonica àrea de pícnic ubicada a l'extrem Sud-Est de Castellar del Vallès, al límit del Parc de Colobrers. Les fotos són del diumenge passat al matí.

 Consta de 8 taules de fusta, dos d'elles són dobles. És un gran espai verd amb moltes ombres i espai per córrer. La vam trobar de casualitat de camí cap a Sentmenat per visitar la Font de la Fagina, ens va sorprendre molt perquè és un espai molt bonic però a tocar de l'àrea urbanitzada, està a la Ronda de Tolosa; a una acera de la Ronda hi ha vivendes i a l'altre acera l'àrea de pícnic.

 













El Parc de Colobrers és un espai verd de 80.000m2, nosaltres nomès en vam veure la punta de l'iceberg. De la part inferior de l'àrea de pícnic, on hi ha una font de xarxa i uns bancs, surten mínim 2 senders. Un cicilsta ens va dir que és molt típic venir des de Sabadell fins aquí i viceversa. Després, la poca informació que he trobat a la web de l'Ajuntament diu que també hi ha una àrea de jocs, un mirador i una alzina monumental. Així que és un espai per passar-hi el dia voltant i gaudint.


Hi ha una àrea d'aparcament força gran en un lateral de l'àrea de pícnic, però no en tinc foto. A la Ronda de Tolosa no es pot aparcar.

Situació:

Coordenades de GPS:  41°36'25.66"N    2° 5'38.48"E

Accés: com sempre us dic a poblacions grans és millor que posseu el navegador, l'àrea està a la Ronda de Tolosa entre els carrers d'Irlanda i Finlandia però a l'acera del davant.


Què visitar?

Castellar del Vallès: no ho vam visitar perquè com he dit anàvem de pas.


Vallès Occidental:



2 comentaris:

  1. A Castellar l'esglesia, l'anomenen la catedral del Vallès;la plaça Major i con no, el Puig de la Creí i si us animeu també podeu pujar a la Mola.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies, segur que hi anirem algún dia per visitar-ho com cal.

      Elimina