diumenge, 30 de juny del 2019

Àrea de pícnic Xemeneia de la Bòbila de Cal Torradillo, Regencós, Baix Empordà

Seguint la recomanació d'en Josep Mª Rodríguez hem estat en aquest petita i bonica àrea de pícnic a les afores de Regencós. Les fotos són d'aquesta tarda.
Nomès té una taula de pícnic de fusta que és grandeta, hi caben bé uns 8 adults; està ben ombrejada.









La Xemeneia que dóna nom a l'espai és un record de la fàbrica de rajoles que hi havia a Regencós, com podreu llegir al cartell informatiu va funcionar des de 1872 al 1983 i té 17 metres d'alçada.





Pel costat de l'àrea de pícnic passa la Riera Petita que avui estava seca del tot i un petit rec creua l'espai per anar fins a aquesta riera; de fet s'ha de creuar una pasarel·la de fusta per anar de la taula a la xemeneia.

Podreu deixar el cotxe a un petit espai per fer-ho al costat del camí de sorra que passa pel costat de l'àrea de pícnic.


Situació:

Coordenades de GPS:   41°57'9.99"N    3° 9'58.93"E

Accés: Si veniu de Palafrugell per la C-31 arribareu a Regencós pel sud i trobareu una rotonda, agafeu la sortida de l'esquerra i gireu al primer carrer a la dreta i el seguiu recta fins que veureu la xemeneia i la taula sota els arbres a l'esquerra del camí.

Si entreu al poble, nosaltres ho hem fet, heu de seguir les indicacions cap a la font de Regencós i llavors hi arribareu pel camí de sobre.

Què visitar?

Regencós:

Baix Empordà: les platges de Sa Tuna, Sa Riera o Aiguafreda estan bastant aprop. Nosaltres hem passat el día a Tamariu (que està a uns 20 o 25km)  i a la tarda hem visitat l'àrea de pícnic; amb l'onada de calor i l'alt risc d'incendi aquests dies no són indicats per fer pícnic.
Tamariu

Tamariu

Tamariu

2 comentaris:

  1. Bonica zona de pícnic, a més a prop de les cales per fer-te un banyet!Salutacions Marta!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Rafel,
      Sí, és agradable, bonica i tranquila.
      Salutacions

      Elimina