diumenge, 25 de febrer del 2018

Àrea de lleure Areny del Molí, Olesa de Montserrat, Baix Llobregat

Bona àrea de pícnic al límit sud d'Olesa de Montserrat, a tocar del Llobregat. Les fotos són d'aquest matí.
Consta de 17 taules (13 de pedra i 4 de fusta) en un gran espai tancat i verd, les taules queden molt separades entre ellos i a partir de la primavera tindran ombra, ara els arbres estan pelats. També hi ha força bancs i 1 pista de petanca.


















Hi ha una edificació amb un total de 12 barbacoes, algunes tenen graella i altres no. L'espai no está molt net. En una de les parets exteriors hi ha 2 fonts.








Hi ha 2 espais habilitats per deixar el cotxe, un a l'entrada principal on també hi ha una associació de pescadors i l'altre al costat de les barbacoes. Trobareu cartells amb les normes d'us de l'area de barbacoes al primer aparcament.











Entrada principal



L'àrea de pícnic està a tocar del riu Llobregat, de fet des de l'aparcament de l'entrada principal podeu agafar un camí per passejar al costat del riu i per accedir al riu. Si no fós perquè estem parlant del Llobregat i ja força a prop del seu Delta seria un bon lloc per banyar-s'hi, però jo no em banyaría al Llobregat més avall de l'Alt Berguedà...  Nosaltres hem passejat un tros per aquest camí, és agradable i planer, però té racons força bruts, quina llàstima que hi hagi gent incapaç de ser cívica.












Situació:
 Accés: Si veniu per la C-55 sortiu a Olesa de Montserrat; l'Accés a l'àrea de pícnic està allà mateix, però heu d'entrar al poble donar la volta i tornar per anar a agafar la mateixa C-55, i just uns metres abans hi ha l'accés.

Com us he dit heu de fer com si volguéssiu agafar la C-55 des de Olesa de Montserrat.
 Aquest és l'accés cap a l'àrea de pícnic, passareu pel costat del Polígon Industrial Catex Molí. Nomès heu d'anar recte endavant i girar a la dreta fins a l'aparcament.
Endavant teniu l'aparcament de l'entrada principal, si aneu cap a la dreta anireu a l'aparcament de les barbacoes.


Què visitar?

Olesa de Montserrat:

Si teniu un 4 x 4 o sou de caminar podeu anar fins al Mirador del Coll d'Espases que es veu que és expectacular i a més hi ha un parell de taules de pícnic. Voliem pujar-hi, però la pista té alguns trossos dolents, si teniu un turisme normal no us ho recomano. Hem deixat el cotxe pel camí, però entre que se'ns ha fet tard i jo tinc poca resistència no hem arribat fins a dalt, després m'ha sapigut greu perquè al Google Earth he vist que ens hem quedat força a prop.







Baix Llobregat 

11 comentaris:

  1. Bon reportatge Marta, sembla un bon lloc, una abraçada i endavant.

    ResponElimina
  2. El lloc del picnic penos i esta ple de garrulos amn la musica a tope i la part del riu esta molt dixat.
    Total q animeo a la gent anar els llocs i estan patetics ja m.ha pasat mes de un cop.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs sento que no us agradés, que era un espai una mica deixat ja es veu a les fotos amb les pintades i altres detalls. Les fotos corresponen al què nosaltres ens trobem i de les fotos fa ja quasi 18 mesos.
      Hi ha gustos per tot, si heu anat a varis pícnic i no us han agradat doncs ho sento molt, a nosaltres tampoc ens agraden tots, però no tothom busca el mateix.

      Elimina
    2. No sé què vols dir en perquè tradueix el missatge, perquè es publiquen missatges en català, castellà, anglès i en l'idioma que l'usuari ho escrigui.

      Elimina
  3. Esta tot molt malament, no te res a veure a les fotos

    ResponElimina
    Respostes
    1. Suposo que sou tots del mateix grup que heu anat avui i no us ha agradat, sento la mala experiència; com he dit al vostre company hi ha gustos per tot i no a tothom li agrada el mateix. L'estat de l'espai depen del civisme dels usuaris i del manteniment de l'ajuntament.

      Elimina
  4. Jo enat avui i no te res a veure amb les fotos.
    Esta molt malament brut i deixat

    ResponElimina
    Respostes
    1. Et dic el mateix que als altres 2 comentaris del mateix dia, sento la mala experiència; hi ha gustos per tot i no a tothom li agrada el mateix. L'estat de l'espai depen del civisme dels usuaris i del manteniment de l'ajuntament.

      Elimina
  5. Nosotros fuimos y nos encanta porque es libre otros sitios hay que pagar la mesa la barbacoa y el carbón, si queremos algo más exclusivo pues hay que pagarlo, pero para ser libre está genial (entre todos los que asistimos pues hay que tenerlo limpito) pero muy chulo yo Voi a repetir 👏🏽😃

    ResponElimina