diumenge, 25 de febrer de 2018

Àrea de lleure Areny del Molí, Olesa de Montserrat, Baix Llobregat

Bona àrea de pícnic al límit sud d'Olesa de Montserrat, a tocar del Llobregat. Les fotos són d'aquest matí.
Consta de 17 taules (13 de pedra i 4 de fusta) en un gran espai tancat i verd, les taules queden molt separades entre ellos i a partir de la primavera tindran ombra, ara els arbres estan pelats. També hi ha força bancs i 1 pista de petanca.


Hi ha una edificació amb un total de 12 barbacoes, algunes tenen graella i altres no. L'espai no está molt net. En una de les parets exteriors hi ha 2 fonts.
Hi ha 2 espais habilitats per deixar el cotxe, un a l'entrada principal on també hi ha una associació de pescadors i l'altre al costat de les barbacoes. Trobareu cartells amb les normes d'us de l'area de barbacoes al primer aparcament.Entrada principalL'àrea de pícnic està a tocar del riu Llobregat, de fet des de l'aparcament de l'entrada principal podeu agafar un camí per passejar al costat del riu i per accedir al riu. Si no fós perquè estem parlant del Llobregat i ja força a prop del seu Delta seria un bon lloc per banyar-s'hi, però jo no em banyaría al Llobregat més avall de l'Alt Berguedà...  Nosaltres hem passejat un tros per aquest camí, és agradable i planer, però té racons força bruts, quina llàstima que hi hagi gent incapaç de ser cívica.
Situació:
 Accés: Si veniu per la C-55 sortiu a Olesa de Montserrat; l'Accés a l'àrea de pícnic està allà mateix, però heu d'entrar al poble donar la volta i tornar per anar a agafar la mateixa C-55, i just uns metres abans hi ha l'accés.

Com us he dit heu de fer com si volguéssiu agafar la C-55 des de Olesa de Montserrat.
 Aquest és l'accés cap a l'àrea de pícnic, passareu pel costat del Polígon Industrial Catex Molí. Nomès heu d'anar recte endavant i girar a la dreta fins a l'aparcament.
Endavant teniu l'aparcament de l'entrada principal, si aneu cap a la dreta anireu a l'aparcament de les barbacoes.


Què visitar?

Olesa de Montserrat:

Si teniu un 4 x 4 o sou de caminar podeu anar fins al Mirador del Coll d'Espases que es veu que és expectacular i a més hi ha un parell de taules de pícnic. Voliem pujar-hi, però la pista té alguns trossos dolents, si teniu un turisme normal no us ho recomano. Hem deixat el cotxe pel camí, però entre que se'ns ha fet tard i jo tinc poca resistència no hem arribat fins a dalt, després m'ha sapigut greu perquè al Google Earth he vist que ens hem quedat força a prop.Baix Llobregat 

2 comentaris: