dilluns, 13 de febrer del 2017

Àrea de pícnic Parc Punta de la Buena, Perelló-Mar (El Perelló), Baix Ebre

Seguint la recomanació d'en Daniel Llorca, autor del bloc Petita Muntanya, vam estar aquí el juliol passat. El parc està ubicat al final del carrer Garbí, a la punta que dóna nom al parc, al Perelló-Mar que pertany a El Perelló.
Consta de 5 taules de fusta ben separades, però sense ombres; un autèntic handicap si hi voleu venir a ple estiu; però un bon lloc per la resta de l'any si veniu de visita o a fer el Camí de Ronda.




El parc és força gran i a més de l'àrea de pícnic té una bona àrea de jocs infantils, molts bancs per descansar i pistes de petanca.





Forma part del Camí de Ronda i gaudeix d'un mirador cap al Delta de l'Ebre. Al parc hi trobareu un plafó informatiu on us marca 2 itineraris per fer des d'aquí.

El Daniel ens va recomanar anar fins a un parell de platges del voltant on també hi ha àrea de pícnic, però quan vam venir haviem passat tot el dia per les platges de l'Ametlla i estàvem molt cansats (Daniel, hi anirem un altre dia).












Situació:


Accés:  Com he comentat està al final del carrer Garbí. Quan arribeu a El Perelló-Mar pel Camí del Perelló, venint de Cap Roig i L'Ampolla, trobareu indicacions cap a l'Hotel Les Oliveres, seguiu aquestes indicacions perquè és un gran hotel que està just al costat del Parc.




Passareu de llarg el Conjunt Residencial Les Oliveres.
Seguiu endavant; heu de mantenir-vos en aquesta carrer fins que veureu un edificio arrodonit marró que és l'Hotel Resort Beach Les Oliveres, llavors us trobareu que s'acaba aquest carrer i se li creua el carrer Garbí, heu de girar a la dreta i seguir endavant fins que s'acaba l'hotel i trobareu una àrea d'aparcament en una rotonda.

Gireu a la dreta

 Deixeu el cotxe aquí perquè és on està l'accés al parc.

Què visitar?

El Perelló:


Baix Ebre:


5 comentaris:

  1. Mooooltes gràcies Marta per esmentar-me ;).
    La veritat és que és un lloc molt maco i està molt aprop d'un tram preciós de costa des d'on banyar-se o fer unes bones passejades seguint el GR.

    ResponElimina
    Respostes
    1. L'altre àrea de pícnic està uns 300 metres cap a la dreta sense deixar el camí de la costa, al costat d'una pineda que arriba a la platja.
      Així ja ho sabeu per un altre dia : )

      Elimina
    2. De res Daniel, nomès faltaria! Gràcies a tu per informar-me, algún dia anirem a veure l'altre, ens vam quedar amb ganes de més però ja estàvem molt cansats.

      Elimina
  2. Bon reportatge Marta, sembla un lloc força asoleiat. una abraçada i endavant.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Josep; si, de fet massa assolellat per l'estiu però ideal per la primavera.

      Elimina