dimarts, 4 d’octubre del 2016

Àrea de pícnic Platja Estany Tort, L'Ametlla de Mar, Baix Ebre

Àrea de pícnic a l'aparcament d'aquesta bonica platja. S'hi arriba per una carretera que surt de l'Avinguda del Mig 3 Cales.
Consta de 5 o 6 taules de fusta mot separades, alguna està mig amagada però la majoria estan ben a la vista i de fet a algunes s'hi posen cotxes just al costat. N'hi ha de més ombrejades i de menys. És un espai pràctic si veniu a passar el dia a la platja, però jo no ho veig per passar el dia a l'àrea de pícnic, està molt plena de cotxes (almenys a l'estiu). No tinc foto de totes les taules perquè algunes estaven plenes i no anava bé fotografiar-les d'aprop.





Per l'espai hi ha bancs i també hi ha una àrea de jocs infantils.








L'àrea de pícnic està elevada respecte la patja, s'hi baixa per una pendent pronunciada. La platja és maca i no molt gran, hi ha dutxes però no socorrista i en aquesta zona les platges tenen l'alga (bé planta) posidònia.




L'estany que dóna nom a la patja està a la part posterior de a mateixa, us hi heu d'acostar caminant per veure'l si no, ni us adonareu que hi és.




De la patja surten unes escales per pujar a les cases i també es pot anar a la Cala Xelin, on al seu aparcament també hi ha un parell de taules.

Situació:

Accés: Des de L'Ametlla de Mar heu de sortir de la població direcció nord pel carrer Llibertat i pendre a desviació de l'esquerra que és Camí del Cementiri i seguir recte fins la desviació de a platja. El carrer passarà a ser Raval Sup Sector H i després Avinguda de Mig 3 Cales.

 Al sortir del carrer Llibertat seguiu es indicaciones des 2 restaurants de a foto i ja estareu al Camí del Cementiri.
Nomès heu de seguir recta, però atents a es desviacions a a dreta.
Quan trobeu la desviació cap a la patja, només heu de seguir endavant fins que us trobareu al mig de l'aparcament.





Al bloc hi ha una altra àrea de pícnic de L'Ametla de Mar:


Què visitar?

L'Ametlla de Mar:


Baix Ebre:


4 comentaris:

  1. Com sempre un bon reportage en un lloc que sembla molt interesant una abraçada !!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Cinto,
      T'encantaria aquesta zona de platges, està ple de cales cristalines on fer les teves magnífiques fotos; però realment si està lluny per mi, per tu encara més... Una abraçada

      Elimina
  2. Hola Marta, un bon reportatge com ja ens tens acostumats, ja et trobavem a faltar, el llogaret sembla bonic, pro com be diu en Cinto ens queda una mica apartat. Una abraçada i endavant.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Josep,
      Moltes gràcies! Si, he estat una mica desconectada, ara ja estic de nou aquí. Està lluny de nosaltres, però val la pena baixar-hi alguna vegada, hi ha tant per descobrir. Quina llàstima no tenir més temps i diners.. jejeje Una abraçada,

      Elimina