diumenge, 11 de setembre de 2016

Àrea de pícnic Parc del Pinell, Tremp, Pallars Jussà

Seguint la recomanació de la Bibi Borras, seguidora del bloc, vam estar en aquesta bona àrea de pícnic.
Vam tenir la mala sort d'anar-hi el diumenge Pasqua després d'un macro-botellón que debía haver hagut la nit abans i l'estat del parc era absolutament deplorable. Em consta que no sempre està així,  però vaig sortir d'allà amb ganes de plorar de ràbia; no hi ha excusa per deixar un lloc en aquestes condicions plè d'ampolles de licor i gots de plàstic tirats entre altra brossa.

Es tracte d'un parc urbà de fàcil accés on no us semblarà estar en una població.
Consta d'entre 6 i 8 taules de fusta, no sé quantes exactament perquè amb l'astoració davant la bruticia se'm va oblidar contar-les; si algú de vosaltres hi va i és tan amable de contar-les i dir-nos-ho actualitzaré l'informació, gràcies. Es tracte d'un bosquet ubicat en un petit turó a l'extrem sud de la població, a l'Avinguda d'Espanya. Les taules estan molt repartides igual que l'àrea de jocs; hi ha molt espai per jugar.En condicions normals és un lloc ideal per venir amb els nens, gaudiran de valent amb els jocs infantils i tot l'espai que hi ha per correr.
Si pareu atenció potser tindreu la sort de veure algun dels ocells o esquirols que hi habiten.

 Situació:

Accés: Com he indicat està a l'Avinguda d'Espanya. És fàcil arribar-hi perquè la carretera d'accés a la població us hi porta. Si veniu per la C-13 direcció Nord, quan entreu a Tremp estareu a 'Avinguda del Bisbe Iglesias.

 Nomès heu de seguir aquest carrer, veureu que a la dreta hi ha un institut, el parc queda darrera. Seguiu aquesta avinguda fins que es converteix en Avinguda d'Espanya.

On s'acaba l'institut comença el parc
 On comença l'Avinguda Espanya ja hi ha el parc a la dreta. Es passa per davant quan es creua Tremp direcció al Pallars Sobirà.

Entrada principal.

Què visitar?

Tremp: no deixeu de visitar-la, és petita però bonica.

Si voleu venir a passar una nit no deixeu de mirar la recomanació de l'hotel on vam estar:


Pallars Jussà:
2 comentaris:

 1. Un bon lloc per reposar i esbargir-se Marta, llàstima dels "marra-nets" que ho deixen tot per el mig, segur que a casa seva la brossa la llencen a la galleda. Bon reportatge, una abraçada i endavant.

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. Moltes gràcies Josep. Si, és una llàstima l'incivisme d'una part de la gent.
   Una abraçada!

   Suprimeix