diumenge, 17 de juliol del 2016

Àrea de lleure de la Riera de Vallgorguina, Vallgorguina, Vallès Oriental

Àrea de pícnic de pas a l'entrada  oest a la població, està a la carretera nova que va de Vallgorguina a Sant Celoni. Si busqueu un lloc amb barbacoes, a la carretera que va de Vallgorguina a Arenys n'hi ha 2 de pagament.
Nomès té 2 taules de fusta, però té espai per estirar les cames o jugar. ara no hi ha ombres, suposo que acaben de podar els arbres perquè al mirar a l'Street View del Google Earth d'on faig les fotos per explicar-vos com arribar a les àrees de pícnic he al·lucinat perquè tot l'espai és ombra; així que d'aquí un anyet possiblement torni a haver molta ombra.










 Com indica el nom, està al costat de la Riera de Vallgorguina, però avui estava seca; igualment queda per sota de la zona de les taules, no hi ha un accés directe.
A la mateixa àrea de lleure hi ha una parada d'autobus.

Situació:
Accés:  com he dit està a la carretera nova  a la sortida de la població direcció Sant Celoni. La veureu perquè està a peu de carretera, nosaltres veniem de Sant Iscle de Vallalta i d'Arenys de Munt, al sortir de la població de Vallvorguina ens l'hem trobat a l'esquerra de la carretera.

Si veniu de Sant Celoni la veureu a la dreta, just abans  del cartell d'entrada al poble.

Què visitar?

Vallgorguina:


Dolmen Pedra Gentil: aquest és el motiu que ens ha portat fins aquí, un preciós Dolmen dintre del Parc Naturaldel Montnegre i el Corredor, és fàcil arribar-hi, nomès heu d'agafar una desviació a 2 kms de Vallgorguina direcció Sant Celoni, és una entrada al Parc Natural que està a l'esquerra de la carretera. Val la pena que us hi arribeu, heu de seguir la pista forestal fins que trobareu un petit cartellet; deixeu el cotxe i pugeu per on hi ha la barana, és poc tros però de bastanta pendent.


Vallès Oriental:

6 comentaris:

  1. Molt bon repirtatge Marta.

    T'haig de comentar un àrea de pícnic molt maca que vaig veure però no sé com fer-ho.

    El meu e-mail és badaloni74@gmail.com

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Daniel,
      Moltes gràcies.
      El mail del bloc és vadepicnic@gmail.com. T'acabo d'enviar un mail.

      Elimina
  2. Bon reportatge Marta, fa anys que no vaig per allà, no serà a prop de la pista que va cap a el Corredor?, se que per allà sortia el camí que vaig fer en cotxe fa anys, si es que no ha canviat. Una abraçada i endavant.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Josep. Crec que si que la pista que vam agafar per anar a veure el Dolmen Pedra Gentil és la mateixa que porta al Santuari del Corredor. Nosaltres quan hi vam anar (al Santuari) ho vam fer des de l'altre costat. Una abraçada,

      Elimina
  3. Hola, trobo que teniu un bloc molt útil. Vull dir que a Calldetenes (Osona) fa un any que han inaugurat una zona de picnic, situada al Torrent de Sant Marc. No tinc fotos, ho sento. Hi ha taules i bancs i està en una zona tranquil·la.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Vinyet,
      Moltes gracies pel missatge i per la recomanació que ens apuntem per anar-hi en els propers mesos.

      Elimina