diumenge, 24 de juliol de 2016

Àrea de pícnic del Castell de Sant Jordi, Sant Jordi d'Alfama (Ametlla de Mar), Baix Ebre

Seguint la recomanació de'n Jordi Gavaldà, company de feina del meu marit, hem estat en aquesta bona zona de pícnic.Està al final del carrer de la Maria, a l'explanada davant de l'aparcament del Castell de Sant Jordi.
Consta de 4 taules de fusta, totes tenen ombra en algún moment, avui a l'hora de dinar n'hi havia 2 amb ombra. La majoria de fotos són de les 10 del matí, que encara quasi no hi havia ningú tot i que una familia ja havia preparat les seves coses al costat de la taula més ombrejada i amb vistes a la platja.
Entre mig de les taules hi ha una zona de jocs infantils a ple sol.

El castell que li dóna nom de fet és un fortí militar construit al SXVIII per protegir-se de la pirateria. Val la pena que li doneu la volta.


La platja de Sant Jordi a les 10 del matí.
La mateixa platja a les 2 del migdia
Al costat del castell hi ha una oficina de lloguer de material per fer snorkel.
La zona de pícnic està entre 2 platges, 1 ja l'heu vist, és la platja de Sant Jordi:
A l'altre costat de la zona de pícnic hi ha la Cala de Vidre, s'hi arriba per un caminet de pedra que surt de la zona de pícnic.Hi ha una zona d'aparcament realment gran, però s'ha omplert.

Situació:

Accés: Està al final del carrer de la Maria, podeu arribar-hi des l'Ametlla o des de Sant Jordi d'Alfama. Nosaltres ho hem fet des de Sant Jordi. Hem vingut per la AP7 fins a Hospitalet de l'Infant i hem agafat la N-340 fins la desviació de a Sant Jordi d'Alfama.


Després del museu heu de pendre la primera desviació a la dreta, des d'aquí no és veu el cartell indicador de les platges, nosaltres ho hem passat de llarg i ho hem vist al tornar enrera.
Agafeu aquesta carretera i seguiu endavant.
 Passareu per sota de la N-340.
 I de la AP-7
 Just al sortir d'aquest tunel trobareu una desviació cap a la dreta i cap a l'esquerra que anuncien les platges, agafeu la de la dreta.

 El primer carrer a la dreta l'agafeu i després  el següent a l'esquerra.
Gireu a la dreta

Gireu a l'esquerra

Seguiu recte
Fins que haugue passat la cala pel darrera i gireu a l'esquerra.
 Seguiu endavant fins al carrer de Maria i seguiu aquest carrer fins a la zona de pícnic


Com que sóc conscient que no m'explico molt bé, i visualment no és mol clar us passo un planell des de que hagueu creuat la AP-7 per sota amb el recorregut en vermell perquè sigui més clar.

Al bloc hi ha una atra àrea de pícnic de L'Ametlla de Mar:


Què visitar?

Ametlla de Mar:

Baix Ebre:

2 comentaris:

  1. Bon reportatge Marta, un lloc bonic pro molta calor (es estiu es clar), també ho tinc un xic lluny. Una abraçada i endavant.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Josep. Si que està lluny, però per autopista és 1h i 30 minuts. Les cales de la zona són fabuloses, val la pena venir a descobrir-ho. Un abraçada

      Elimina