dimarts, 28 de juny del 2016

Àrea de pícnic La Carbonera, Torroella de Montgrí, Baix Empordà

Seguint la recomanació d'en Jordi Masip, seguidor del bloc, vam estar en aquesta bona zona de pícnic de pas a les afores de Torroella de Montgrí. Està a la carretera de Palafrugell, però no es veu la carretera ja que està enfonsada.
Consta de 8 taules de fusta repartides en un espai ampli, algunes taules tenen ombra altres estan a la solana. Realment no veus la carretera però si es sent; de totes maneres és un lloc ideal per estirar les cames, descansar o que els nens juguin una estona. És un espai agradable i no queda molt lluny de les platges.












Té un petit espai de jocs infantils.



Hi ha contenidors, així que no us oblideu de llençar tota la brossa. És responsabilitat de tots mantenir aquests espais nets.
Té una bona zona d'aparcament.

Des de la zona de pícnic es veu el Castell de Montgrí.

Situació:
Accés: Està a la carretera de Palafrugell, la C-31. Un cop al centre de Torroella heu de seguir les indicacions cap a Palafrugell.
 Des del centre de la població surt l'Avinguda Catalunya que us poratarà directe a fora de la població per la propia C-31.

Seguiu les indicacions cap a Palafrugell
 Creuareu el riu Ter i just a l'acabar el pont trobareu una rotonda.

 Agafeu la sortida cap a Palafrugell, a la mateixa rotonda veureu la zona de pícnic ala dreta, aquí hi ha la sortida de la zona de pícnic, heu d'agafar la desviació a Palafrugell i a pocs metres trobareu l'entrada.

A la dreta hi ha la zona de pícnic.

Què visitar?

Torroella de Montgrí:
Baix Empordà:
Cala Sa Tuna, Begur

2 comentaris:

  1. Gracies marta, ara que ja som a l'estiu i de ben segur que amb faran anar a remollar-me a la platja sempre va be de saber per on et pots escapar a dinar l'entrapa. Una abraçada i salut.

    ResponElimina