diumenge, 19 de juny del 2016

Àrea de pícnic del Llac de La Molina, Cerdanya

Seguint la recomanació de l'Alejo Horrillo, seguidor del bloc, hem estat en aquest petit paradís a La Molina. S'hi arriba per una carretera asfaltada que surt de la carretera GI-400 que surt de La Molina cap a La Masella.

Octubre 2021: un usuari del bloc s'ha trobat el quiosquet i l'àrea de jocs tancat a mitjans d'agost perquè estaven fent obres al llac. Per internet no he trobat informació sobre les obres per si ja han acabat.

És un indret fantàstic, hi ha 5 taules de fusta sota una arbreda, tenen força ombra i estan suficientment separades. Des d'aquí es veu el llac, però no estan en primera linea.





Just al costat hi ha un quiosc-bar amb 6 taules de fusta just davant del llac; les taules són del bar però el Carlos, que s'encarrega del bar i altres activitats del llac, ens ha dit que sempre que hi hagi lloc les cedeix encantat als usuaris de forma gratuita. Així que si les voleu utilitzar comenteu-li i no tindreu cap problema.Hi ha taules amb ombra i altres a ple sol. El bar està de juny a mitjans de setembre els caps de setmana i des de Sant Joan a finals d'agost a diari. Podeu aprofitar per fer-hi el café o comprar un gelat, o el què us vingui de gust.




El llac és artificial i força nou, sincerament és bonic i fa d'aquest indret un lloc encantador. Val la pena donar-li la volta perquè des de l'altra punta (respecte a les taules) les vistes són espectaculars i des de l'embarcador també, el camí per donar la volta és totalment pla i nomès trigareu 15 o 20 minuts.







Hi ha molts capgrossos




Des de Sant Joan fins mitjans de setembre, a més del bar hi ha la posiblitat de llogar barques o patins d'aigua. També es podran fer passejos en poni. Aquestes activitats són de pagament, hi ha una caseta on contractar-los. Hi ha un pack per 10,50€ que inclou 30 minuts en barca o patinet , 1 passejada en poni (si teniu més d'un nen i també vol montar en poni haureu de contractar-ho a part), i us ilimitat de la zona de jocs d'aigua. Si nomès voleu contractar una passejada en barca de 30 minuts són 7€, i una volta en poni són 6, com veieu val la pena el pack. Els caiacs són de l'alberg, no per ús públic.






Hi  ha una pista de voley platja, molt curiós en plena muntanya però ha de ser divertit.
 



Estava previst que aquest any hi hagués una platgeta i zona de bany, però l'ACA (Agència Catalana de l'Aigua no ha concedit el permís pertient). Així que no està permès banyar-s'hi però hi ha una zona de solàrium amb una dutxa per poder refrescar-vos.


La zona de jocs infantils és genial, te una seria de desnivells, comportes, molins, etc que funcionen amb aigua (és aigua del llac i que torna al llac així que no es malbarata l'aigua). També hi ha algun altre joc i una taula de fusta. En podeu fer us, però en principi forma part del pack del Llac que us he explicat abans, si és una estona us deixaran.











No en tinc foto, però també hi ha la possibilitat de fer Laser Combat al bosc de darrera el llac, també es contracte a la caseta; així com una activitat de reconeixement de fauna per 1€, és un recorregut pel bosc amb un planell i anireu trobant fotos dels animals propis de la zona, està pensat pels petits de la casa.

Hi ha banys portàtils a l'aparcament que no és molt gran.
Situació:

 Accés: No està indicat enlloc, així que si no us ho heu mirat abans no és fàcil arribar-hi. Quan arribeu a la Molina heu de seguir les indicacions cap a La Masella.i agafar la carretera cap a aquesta població.

Aneu cap a la dreta
Un cop a la carretera GI 400 veureu indicades les pistes de La Molina, quan trobeu la desviació a l'esquerra cap a les pistes de La Molina agafeu-la.

Un cop aquí seguiu endavant fins que trobeu el llac a l'esquerra. Ho sento, però a partir d'aquí no hi ha l'Street View del Google Earth, així que no tinc fotos.  

  

Què Visitar?
tp:/
La Molina:


Cerdanya:


10 comentaris:

  1. Ostres que bonic!!!! Gràcies per compartir.

    ResponElimina
    Respostes
    1. De res! Teniem moltes ganes de compartir-la perquè la vam trobar molt especial.

      Elimina
  2. Un espai força bonic per gaudir un cap de setmana, bon reportatge Marta, me'l apunto. Una abraçada i endavant.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Motles gràcies Josep. Si, apunta que val la pena.
      Una abraçada

      Elimina
  3. Precioso!!! apuntado queda...
    Gracias por compartir

    ResponElimina
    Respostes
    1. De nada! Te digo lo mismo que a Josep en el mensaje de arriba, si que vale la pena que lo apuntéis.

      Elimina
  4. Donde se puede pernoctar por la zona?

    ResponElimina
    Respostes
    1. No lo sé; mira en la Web de turismo de La Molina, en TripAdvisor o algun portal de hotels.

      Elimina
  5. Avui, 18-8-21 esta ell llac artificial en obres i no si pot accedir, ni kiosc ni jocs infantils.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Jossua, gràcies per informar-nos. Quin greu que ho trobéssiu en obres i tancat... Imagino que de cara a la temporada que ve ja estaran acabades.
      Sento no haver contestat abans, però he estat força desconectada del bloc.

      Elimina