dijous, 7 d’abril del 2016

Zona de pícnic del Parc de la Fonteta, Guissona, Segarra

Zona de pícnic urbana a l'entrada de Guissona. Està al Passeig de la Fonteta.
Consta de 7 taules de pedra de diferents mides i 2 barbacoes. Recordeu portar mantes o tovalloles per aïllar-vos del fred de la pedra si veniu fora del bon temps.















Davant de les barbacoes hi ha la font.


A la part del darrera de les taules hi ha una extensió del parc, de fet és un passeig.  El primer que hi trobareu és una zona per skates.





Davant del Parc hi ha una altra placeta amb jocs infantils, però s'ha de creuar un carrer; per això no l'he considerat una zona amb jocs infantils, perquè els petit no hi poden anar sols.
Situació:
 Accés: Venint per la carretera L-311 trobareu la desviació a Guissona,

Un cop agafeu la desviació estareu a l'Avinguda Tàrrega, passareu el centre comercial de la Bona Àrea de llarg (on també hi ha zona de pícnic).
 Seguiu endavant per l'Avinguda Tàrrega  fins que trobareu una rotonda on comencen les cases. Preneu la primera sortida a la dreta i ja estareu al Parc de la Fonteta.



 Podreu deixar el cotxe pels voltants.

Al bloc hi ha 2 zones de pícnic més de Guissona:


Què visitar?

Guissona:

Segarra:

2 comentaris:

  1. La Zona de picnic me encanta o i amb taules per colles força grosses el que li trobo que es massa aprop de la carretera pero be no es pot demanar tot mlt bon reportage Marta !!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Cinto; la veritat és que si que té el carrer a tocar, però és que està dintre la població, i és extrany trobar barbacoes en parcs urbans.
      Una abraçada,

      Elimina