dimarts, 26 d’abril del 2016

Zona de pícnic de Ravós del Terri, Pla de l'Estany

Per ser honestos hauríem de dir taula de pícnic en vers de zona de pícnic, perquè està al mig de la població i no hi ha entorn natural, ni parc; però precisament pel bonic entorn he decidit possar-la. Ravós del Terri depèn del municipi de Cornellà del Terri.
La taula de pedra està al centre de la petitissima població, davant del preciós castell  i l'església de Sant Cugat.




Nomès per veure el castell ja val venir fins aquí, tot i que el seu interior no és visitable. El poble és bàsicament aquesta plaça.







 Situació:
 Accés: Si veniu per la carretera GI-514, que va de Cornellà del Terri a Medinyà, trobareu la desviació cap a Ravós del Terri,, hi ha 2 desviacions. Nomès les heu de seguir i anireu a parar al centre de la població.
Venint de Medinyà:
Desviació a l'esquerra


 Venint de Cornellà del Terri trobareu la desviació a la dreta.





Al bloc hi ha una zona de pícnic de Cornellà del Terri:


Què visitar?

Cornellà del Terri:
Pont Medieval de Sords
 Pla de l'Estany:

Les Estunes

4 comentaris:

  1. Bona àrea Marta! el entorn molt tranquil i el castell li dona un toc diferent a les altres zones de pícnic!!! Salutacions!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Rafel! Si, té el seu encant.
      Una abraçada

      Elimina
  2. Veus no se si te o creuras un altre lloc que no he estat mai he pasat mils de vegades per devant i mai he fet els 100 metres que falten per arrivar hi molt bon reportage una abrçada !!

    ResponElimina
    Respostes
    1. I tant que m'ho crec! Jo no he vist tot el què hi ha per veure a Barceloan, menys encara a les rodalies. És normal. Val la pena que t'hi acostis, m'encantaria veure les fotos que en faries!
      Una abraçada i bon cap de setmana,

      Elimina