dimarts, 19 d’abril del 2016

RECOMANACIÓ: LLIBRE CURIOSITATS NATURALS A PROP DE BARCELONA

Aquest llibre m'encanta! El conec ja fa temps i l'he fet servir força. L'autor, en Josep Mauri Portolès, a més d'haver publicat varis llibres d'excursionisme fa un bloc molt interessant: Índrets Oblidats.



El llibre que tinc entre mans us apropa de forma planera i clara a 70 indrets d'alt interès natural propers a Barcelona; els ha agrupat en 3 seccions: pedra, aigua i arbres. Les 3 seccions les podeu veure descrites al pròleg, la foto és feta del texte del llibre:



Cada excursió té una fitxa on descriu dificultat, altitud, época aconsellable, etc, un planell, una fotogràfia i l'explicació escrita de com arribar-hi i què hi trobareu. També hi ha un apartat d'informacions útils on podreu trobar què visitar al voltant i/o restaurants propers. Tot explicat i exposat de forma molt entenedora.N'hi ha de llocs molt coneguts i d'altres que no ho són tant i us sorprendran.

Nosaltres l'hem utilitzat per anar a veure salts d'aigua, encara en tenm moltíssims pendents. Aquí teniu alguna mostra de les que hem fet:


Aquí amb poca aigua, posteriorment l'hem vist amb molta més, en buscaré les fotos.

Nosaltres hi vam ser quan encara estava permès banyar-s'hi.



Així que si voleu tenir idees per fer escapades aquí teniu un material fabulós; j segur que a prop hi haurà alguna zona de pícnic! No el deixeu escapar, a més té un preu molt assequible: 16,70€

El podeu comprar online a l'editorial si voleu:


Espero que el gaudiu tant com jo!

2 comentaris:

  1. Gracies Marta, sembla un llibre força interessant, ideal per ara que s'apropa Sant Jordi. Una abraçada.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies a tu Josep. Però potser tu ja coneixeràs molts dels salts i gorgs que surten; en qualsevol cas és fantàstic. Si, ja l'he penjat aquesta setmana pensant en això, en aportar idees per Sant Jordi... Una abraçada!

      Elimina