diumenge, 24 de gener del 2016

Zona de pícnic Parc de la Mare de la Font, Cardona, Bages

Inspirada en el mapa Cultura de pícnic hem estat en aquesta tranquila i ombrívola zona de pícnic a les afores de Cardona. Està al carrer Camí Mare de la Font.

Consta de 3 taules de fusta i la font que li dóna nom. Ara a l'hivern és un racó molt fred, però quan vingui el bon temps serà molt agradable. Hi molt espai per jugar.










 Podeu fer una passejada per un camí que passa per sobre de la zona de pícnic. 

Per aparcar haureu de deixar el cotxe al costat de la carretera, hi ha una mica d'espai a la desviació de davant de l'entrada del parc.



 
Al bloc hi ha una altra zona de pícnic de Cardona: 


Situació:
Accés:  Com he comentat el parc està al carrer Camí Mare de la Font que està  a l'oest de la població. Si accediu a Cardona per la sortida Cardona Sud heu de creuar tota la població. El carrer pel que entrareu l'heu de seguir sempre, creua la població per l'extrem sud.


Seguiu per l'esquerra

La seguiu fins que ja fora de la zona urbanitzada trobareu una carretera que talla el carrer per on veniu, té indicacions cap a les 2 direccions, vosaltres heu d'agafar un camí que surt de just davant, un cop creuada la carretera.

Creueu i agafeu el camí del davant.
Seguiu la carretera avall uns 700 metres i veureu una explanada a l'esquerra, l'accés està just davant d'una desviació que hi ha a la dreta, si no us fixeu és fàcil no veure l'accés.


L'accés està a l'esquerra davant la desviació de la dreta
Què visitar?

Cardona:

Bages:


4 comentaris:

  1. Com sempre un reportage fantastic Marta i molt ben ilustrat una abraçada !!

    ResponElimina
  2. Un raconet tranquil Marta, almenys així m'ho sembla, un lloc ideal per dinar després de visitar el poble i les mines de potassa, bon reportatge. Una abraçada i endavant.

    ResponElimina