dissabte, 20 de juny del 2015

Zona de pícnic del Mirador del Garraf, El Garraf (Sitges), Garraf

Petita zona de pícnic a les costes del Garraf. No acotumo a fer zones de pícnic de carretera, quan ho faig és perquè té alguna característica que la fa interessant, en aquest cas unes vistes magnífiques. He de confessar que m'he inventat el nom perquè no en tenia cap, tot i que no és un nom gaire original. Té l'accés a la carretera de les costes del Garraf, després us ho explico.
Nomès té 3 taules, 1 està a nivell de carretera i no té cap tipus d'encant.

Hi ha unes escales que baixen i trobarem la zona del mirador amb 2 taules de pedra, queda uns 10 o 15 metres per sota de la carretera, així que no veus cotxes i tens unes vistes espectaculars de Port Ginesta, del poble del Garraf i del mar.









És evident que és una zona de pícnic de pas, però és molt xula. No té gaire espai per jugar i no té cap ombra, pel què no és molt indicada per l'estiu...




Com us he dit té molt bones vistes.






Situació:
Accés: L'accés està a la carretera de les Costes del Garraf però nomès s'hi accedeix en sentit nord; si veniu de Castelldefels podeu girar a la desviació cap al poble del Garraf. Des de que comenceu les Costes del Garraf  al sortir de Castelldefels ja trobareu varis miradors i zones de taula a peu de carretera, el que us explico és l'últim a ma esquerra just abans de la desviació cap al poble del Garraf; o el primer a la dreta si veniu del Garraf.

Venint del poble del Garraf


Venint de Castelldefels
Aquests és l'accés a les escales que baixen al mirador
 Hi ha lloc per aparcar uns 6 o 7 cotxes.

Què visitar?

El Garraf poble que  pertany al terme municipal de Sitges: Nosaltres hem estat a la platja del poble que és petita i força maca, molt característica per les casetes de pescadors; està delimitada per zones rocoses que la fan més atractiva.







Parc del Garraf:


El Garraf:
Sitges



4 comentaris:

  1. un bon lloc per contemplar el mar i pendre el sol la setmana pasada i vaig passar pero be no me i vaig aturar ja anava de tornada de el Gornal un reportage molt bo Marta una abraçada !!!

    ResponElimina
  2. BE CAREFUL!
    Justamente fuimos ayer. Dejamos la furgo en el parking sobre las 3, bajamos, comimos y cuando volvíamos al coche habían descolgado la ventanilla trasera y se habían llevado la mochila de mi hijo y el bolso de su novia. Todo esto a plena luz del día y en una carretera super transitada. Es cierto que los dejaron muy a la vista, pero uso esta carretera todos los días para ir a trabajar y nunca pensé que fuese peligroso dejar el coche sin vigilancia.
    Muchas gracias de todos modos por la información. Recomiendo la zona por las excelentes vistas, si bien es mejor ir en primavera u otoño porque las mesas están a pleno sol.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola! Pues si que lo siento, ya es mala suerte. Los coches no están seguros nunca, pero sorprendre mucho que roben así en plena luz y delante de todo el mundo...
      Por otro lado, me alegro que te gustase el sitio, si que tiene unas vistas fantàsticas y es verdad que no es para ir en verano, pero ya lo pongo en la entrada.

      Elimina