diumenge, 14 de juny de 2015

Zona de pícnic de la Capella de la Mare de Deu de la Font, El Bruc, Anoia

Seguint la recomanació d'en Cristian González, seguidor del bloc, hem estat en aquesta petita i ombrejada zona de pícnic. Tot i que està en el nucli de la població no ho sembla, ja que queda soterrat respecte les cases. S'hi arriba a peu per una baixada de forta pendent.
Nomès té una taula de fusta, l'indret és molt fresc i bonic, però sembla una mica deixat tot i que no està brut, és una llàstima. Avui quan hem arribat a el Bruc feia molta calor i s'ha notat molt la diferència de temperatura al baixar. A més de la taula hi ha 3 bancs al seu voltatnt.

La Capella és molt petita però té encant. Al Juliol s'hi fa un aplec.
No hi ha gaire espai per jugar; just a sota hi ha un camí que és una riera natural. Ni a baix a la zona de la capella n'hi al nivell de les cases hi ha cap cartell informatiu d'alguna ruta. Nosaltres estàvem de pas així que no hem seguit el camí.
Des de la riera
Situació:
Accés: Si veniiu per la N-IIa a l'entrar al Bruc (almenys des del sud) trobareu indicacions cap a la Parròquia i el Casal Familiar. Haureu de creuar el pont  Prat de la Riba.
 Quan creueu el pont us veureu obligats a girar a la dreta.
 Just al girar després del pont us trobareu a la dreta el Casal Familiar i a l'esquerra un dels dos aparcaments on podeu deixar el cotxe.
 Just després del Casal hi ha una altre petita zona d'aparcament.
 Per accedir a la Capella i la zona de pícnic heu de seguir el carrer endavant, just al costat del 2on aparcament hi ha una font i una cabina de telèfon.
 Després de la cabina veureu un camí que baixa, heu de seguir avall fins que hi arribareu.
 Fa molta pendent i hi ha algun tram d'escales, així que no és accessible per cadira de rodes.


Part del camí d'accés des de la zona de pícnic

Al costat del primer aparcament que he mencionat a l'accés, just al creuar el pont, hi ha un parc infantil força gran.


Al bloc hi ha una altra zona de pícnic de El Bruch que està ja dins del Parc Natural:

Què visitar?

El Bruc: La casualitat ha fet que vinguem precissament avui que fa 207 anys d'una de les batalles guanyades a la Guerra del Francés.

Parc Natural de la Muntanya de Montserrat:
Anoia:
http://www.anoiaturisme.cat/

Cap comentari:

Publica un comentari