dilluns, 16 de febrer del 2015

Àrea de lleure del Riu Anguera, Pira, Conca de Barberà

Bona i tranquila zona de pícnic a les afores de Pira. De molt fàcil accés desde davant de l'església, d'on surt una carretera que hi passa.
Consta nomès de 3 taules de pedra, però 1 és molt gran. Nosaltres hi vam menjar 12 persones comodament. També té 5 barbacoes.











També hi ha una font d'aigua potable, que per rentar-te les mans després de la calçotada va molt bé... El què és molt important és que no hi ha contenidors ni papareres però està molt ben indicat on deixar-les: als contenidors de la plaça de l'església, així que no hi ha excusa per deixar-les per allà.

Hi ha prou espai per jugar a la zona de les taules, però a més al voltant hi ha zona verda i la ribera del riu Anguera on els més petits s'ho van passar molt bé.





Hi ha un espai per deixar els cotxes.

Situació:
Accés: Heu d'arribar fins a l'església de Pira, i al sud de la plaça hi ha una carretera que surt del poble, l'heu de seguir i passareu per davant la zona. La carretera és la continuación del C/ Jaume I.

La carretera que va cap a la zona és la que surt del darrera del tractor



Què visitar?

Pira:


Montblanc:

Conca de Barberà:







4 comentaris:

  1. Una bona zona de pícnic per passar el dia, ara com et cuidàs eh? calçotada, carn a la brasa....ha,ha.... Salut!

    ResponElimina
  2. Quin blog tan xulo!!! Gràcies per descobrir-nos llocs tan utils!! Els que ens agraden els picnics estem encantats!!!! Felicitats!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Mitxell,
      Moltes gràcies per les teves paraules. Fa molta il·lusió veure que a la gent li agrada i ho troba útil.Fins aviat!

      Elimina